Naiades Crete

Naiades ligger på i komfortabel gangavstand til stranda Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og fint innredede dobbeltrom og dagene kan tilbringes ved bassengområdet og her er det plass på gressplenen i skyggen for litt egen tid. Frokostbuffé inkludert!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalets hyggelige serviceinnstilling Hage og bassengområdet var et svært trivelig sted å være
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Naiades har et stort og herlig bassengområde med et stort basseng og et mindre grunnere basseng (56 cm dypt). Solsenger og parasoller. Poolbar. Frokostservering inne eller ute ved bassenget.

Wifi inkludert på hele hotellet. Utenfor hotellet ligger et utvalg av restauranter og barer. Cirka 450 meter til Marina Beach, drøyt en kilometer til sentrum av Gouves og cirka 1 mil til Hersonissos.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan man kun bestille dobbeltrom med balkong.

Alle hotell – Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nært stranda og med kort vei til Kretas hovedstad Heraklion er Gouves Bay et godt valg. Nærheten til stranda gjør at du kan velge om du vil tilbringe soltimene ved bassenget eller nede på stranda. Her ler det også en gressplen for lek og sport.

The Island

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til The Island – en herlig oase på solfylte Kreta. Nyt avkjølende bad eller ta med ferielektyren og kryp opp i hengekøya. Perfekt valg for en avslappende ferie.