Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med tregulv eller fliser og lys innredning. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i vanlig seng. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Lyse og romslige familierom i to deler med dør eller skyvedør i mellom. Den ene delen med dobbeltseng og den andre med to enkeltsenger. TV, mikrobølgeovn og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær. Regndusj og wc, hårføner. Noen med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 29 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med eget basseng

Lyse og romslige familierom i to deler med dør eller skyvedør i mellom. Den ene delen med dobbeltseng og den andre med to enkeltsenger. TV, mikrobølgeovn og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær. Regndusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Moderne juniorsuiter som ligger ved stranden med panoramautsikt over havet. Dobbeltseng, tregulv eller fliser og lys innredning. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Fruktkurv og vin ved ankomst. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 2

Superiorrom med eget basseng

Moderne superiorrom med eget basseng på uteplassen. Tregulv eller fliser og lys innredning. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3