Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et raust utvalg av restauranter, barer og butikker.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var ingen barn der.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nafsika er et voksenhotell beste beliggenhet i Dassia! Fra hotellet er det gangavstand til stranda, butikker, restauranter og barer, hvilket gjør hotellet perfekt for deg som vil se deg omkring i området.

Bassengområdet er grønt og frodig og har et stort basseng med barneseksjon for de små samt solsenger og parasoller. I nærheten av bassengområdet er det en bar. Hotellets bufférestaurant serverer frokost og middag. Frokosten er en sertifisert Greek Breakfast med lokale produkter og spesialiteter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bordtennis inkludert. Tennis og biljard mot avgift. Parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.

Alle hotell – Dassia & Ipsos

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Hvil ut i en solseng med en bok under en palme og nyt livet. Frokosten er inkludert og ønsker du det ekstra enkelt kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive. Det er gangavstand til sentrum av Dassia.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.