Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år

Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommene var fine. Trivelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nafsika er et voksenhotell beste beliggenhet i Dassia! Fra hotellet er det gangavstand til stranda, butikker, restauranter og barer, hvilket gjør hotellet perfekt for deg som vil se deg omkring i området.

Bassengområdet er grønt og frodig og har et stort basseng med barneseksjon for de små samt solsenger og parasoller. I nærheten av bassengområdet er det en bar. Hotellets bufférestaurant serverer frokost og middag. Frokosten er en sertifisert Greek Breakfast med lokale produkter og spesialiteter.

Wifi i fellesområdene inkludert (kan være veldig tregt i høysesong). Bordtennis inkludert. Tennis og biljard mot avgift. Parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé, drikke til lunsj og middag ikke inkludert).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.

Alle hoteller – Dassia & Ipsos

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små.

Eleni Studios

Eleni Studios er et enkelt hotell med bra beliggenhet Ipsos, nært Dassia og en døy mil nord for Korfu by. Vil du ha en avslappende ferie blir du på hotellet, bader i bassenget og lager dine favorittretter i leiligheten. Stranda og folkelivet med barer, tavernaer og butikker ligger bare et par minutters gange fra hotellet så her har du alltid valget.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.