Dassia Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dassia Beach er et hyggelig hotell som ligger på rullesteinstranda i Dassia. Hotellet har et soldekk ved havet med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. À la carte-restaurant, bar og snackbar. Lounge med TV. Gratis wifi i fellesområdene. Kort vei til restauranter, butikker og barer. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Alle hoteller – Dassia, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng

Averto

Leilighetshotellet Averto er et lite og koselig familieeid hotell. Hotellet ligger i gangavstand til Dassias sentrum. Ved bassengområdet er det gratis wifi og i poolbaren serveres kald og varm drikke. Stranda ligger en kort spasertur fra hotellet.

Govino Bay

Govino Bay i Gouvia på Korfu ligger i en frodig hage ved en bukt med egen badestrand. Her er det et herlig bassengområde og oliventrær som gir skygge for solen. I leiligheten finner du det du trenger for å føle deg som hjemme i ferien.

Scheria Island

Scheria Island er et hotell der du kjenner feriefølelsen med det samme du trår over dørstokken. Beliggenheten ved stranda i Dassia og atmosfæren på hotellet er perfekt for en behagelig ferie på den frodige ferieøya Korfu.

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Primavera

Primavera ligger nært sentrum i populære Dassia. Her har du byens fornøyelsesliv og stranda i gangavstand. Hotellet har et lite basseng med solsenger og parasoller samt en snackbar med drikke og enkel mat.

Elea Beach

Elea Beach ligger rett ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legges til for et ekstra komfortabelt opphold.

Louvre

Familieeide Louvre ligger midt i populære Gouvia og har en gjestfri atmosfære. Hotellet er lite og enkelt, men har bekvemmeligheter som basseng, frokost og beliggenhet nært stranda. Den sentrale beliggenheten gjør det til et perfekt valg for den som vil ha kort vei til Gouvias fornøyelser og nyte deilige dager på stranda.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare et steinkast fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum i Dassia der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.