Zephyros Village

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

For mange er stranda høyeste prioritet når det kommer til valg av hotell, derfor er det et ekstra pluss at havet ligger kun et steinkast fra ytterdøra på Zephyros Village. Her bor du i pene leiligheter som har alt du trenger for å lage maten selv i ferien. I nærheten er det dessuten flere matbutikker, restauranter og barer.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleilighet delvis under bakkeplan for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Den koselige atmosfæren siden miljøet er så lite.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Zephyros Village er et pent og hyggelig leilighetshotell som ligger like utenfor Karpathos by. Her er det bassengområde med solsenger samt en poolbar. Noen av leilighetene ligger på baksiden av bassengområdet.

Wifi inkludert i resepsjonen og ved bassenget. Resepsjon med begrenset åpningstid. Brødrister og/eller kaffetrakter på forespørsel i resepsjonen. Hotellet ligger nær stranda, restauranter, kaféer, dagligvarebutikker og barer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Karpathos by

Romantica Karpathos

Romantica Karpathos er et hotell med hyggelig atmosfære og et bassengområde med behagelige solsenger og parasoller som gir god skygge. I poolbaren kan man ta en kaffe eller noe lett å spise. Velg å bo i dobbeltrom med frokost inkludert eller i leilighet der du ordner maten selv.

Nereides Karpathos

Nereides Karpathos er et fint og familievennlig hotell som ligger i et rolig område i utkanten av Karpathos by. Her er det et hyggelig bassengområde og både strand og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Regina Karpathos

Regina Karpathos er et lite leilighetshotell som ligger sentralt i Karpathos by og med stranda bare en kort spasertur unna. Her er det et koselig bassengområde med barneseksjon i bassenget.

Seven Stars

Seven Stars ligger på en høyde i utkanten av Karpathos by og har en fantastisk utsikt over havet og fjellene. Her er det er hyggelig bassengområde og Pigadiastranda ligger bare en kort spasertur unna.

Konstantinos Palace

På Konstantinos Palace i Karpathos by bor du i fine dobbeltrom der frokostbufféen er inkludert. Her er det to herlige bassengområder, ett ligger like ved stranda og ett annet på hotellets tak!

Almyra Village

Aldersgrense på hotellet: 12 år På fine Almyra Village har du havet som nærmeste nabo, og bor i store og innbydende leiligheter. Hotellbygningene ligger på en høyde, og fra bassengområdet har du herlig utsikt over havet og stranda.

Alimounda Mare

Alimounda Mare er et hyggelig og pent hotell som ligger ved stranda i gangavstand til Karpathos by. I bassengområdet er det basseng med barneseksjon, poolbar og en herlig havutsikt. Nyt god service, spa og treningsrom. Liker du å ta morgenkaffen til soloppgangen på balkongen kan du bestill dobbeltrom med full havutsikt.

Electra Beach

Electra Beach er omgitt av oliventrær og palmer og innbyr til late dager ved saltvannsbassenget. Rett utenfor hotellområdet ligger øyas lengste strand og en kort spasertur unna ligger Karpathos by.

Oasis Karpathos

På Oasis Karpathos er det en familiær stemning som gjør at du føler deg hjemme i løpet av kort tid. Maria og Nikos som driver hotellet gjør alt de kan for at du skal føle deg hjemme. Her bor du i leilighet der du kan ordne maten selv i det lille kjøkkenet. Det tar noen få minutter å gå til stranda og hotellet har også et lite basseng. Oasis Karpathos vil før sommeren 2024 gjennomgå en renovering.

Vergina

På en høyde i utkanten av Karpathos by ligger Vergina med et fint bassengområde. Her kan du se frem til deilig avkobling, og de minste vil stortrives i barnebassenget. Fra hotellet er det kort vei både til stranda og til sentrum – det er helt opp til deg selv hva du velger å gjøre!

Diakonis

Det familieeide leilighetshotellet Diakonis ligger i rolige omgivelser et lite stykke utenfor sentrum av Karpathos by. Du kan bli ved bassenget og ta lunsjen i leiligheten eller ta en kort spasertur til stranda og spise på en av de hyggelige tavernaene der. Dagen etter kan du gjøre akkurat det motsatte – det er jo ferie og du gjør som du vil!

Mediterranean Beach

Velkommen til Apollo Mondo Local-hotellet Mediterranean Beach, et lite familieeid hotell i rolige omgivelser like utenfor Karpathos by. Her er det et basseng og stranda er bare et steinkast unna. Hotellet er perfekt for deg som er ute etter en avslappet ferie.

Nisia

Velkommen til leilighetshotellet Nisia i Karpathos by. Her bor du nært stranda og en passe spasertur fra sentrum. Vil du bare ta det med ro i ferien og bli på hotellet er det både basseng og restaurant, men vi anbefaler turer inn til byen og kanskje en utflukt for å oppdage mer av herlige Karpathos.

Atlantis Karpathos

Bor du på Atlantis Karpathos har du stranda, restaurantene og butikkene rett rundt hjørnet. Dessuten har hotellet et bassengområde og en frokostrestaurant med fin havutsikt. De fleste av våre rom har dessuten balkonger som vender mot bassenget eller havet. Det er beliggenheten og utsikten våre gjester setter mest pris på her!

Oceanis Karpathos

Velkommen til familieeide Oceanis Karpathos som ligger sentralt i Karpathos by. Her bor du med bare noen minutters gange til det meste – den lange Pigadiastranda i den ene retningen og den fine havnepromenaden med butikker og restauranter i den andre.

Alos

Aldergrense på hotellet: 10 år Alos er et familieeid leilighetshotell som ligger rett ovenfor Pigadia Beach. Hotellet ligger like utenfor Karpathos by med genuin gresk atmosfære. Du bor i toromsleiligheter og her kan du lage enklere retter til deilige stunder på stranda. Lei gjerne en bil og oppdag øya Karpathos.

Astron Karpathos

I stille og frodige omgivelser i utkanten av Karpathos by finer du det hyggelige leilighetshotellet Astron. Hotellet har et bassengområde og det er gangavstand til stranda i Pigadia, som Karpathos by heter her, som til koselige restauranter og tavernaer som tilbyr lokale spesialiteter.

Olympic Karpathos

Olympic Karpathos ligger i Karpathos by er et hyggelig hotell som ligger nært sentrum og bare noen minutter fra en fin steinstrand. Føler du ikke for å gå på stranda er bassengområdet et utmerket alternativ. Her kan du lene deg tilbake i solsengen. Lettere måltider serveres i hotellets bar på dagtid. Velkommen!

Parasol

Aldersgrense på hotellet: 16 år Parasol, ett av våre mest populære hotell på Karpathos er nå blitt et Apollo Mondo Duo-hotell. Det serviceinnstilte personalet og det pene og rene hotellet er det mange av våre gjester setter mest pris på. Nå blir det i tillegg yoga 3-5 ganger i uka og så er det blitt et voksenhotell – og et perfekt sådan!

Lemon Tree House

Lemon Tree House ligger midt i de fine kvartalene i Pigadia på Karpathos. Her bor du i komfortable dobbeltrom og frokosten er inkludert. I gangavstand ligger Pigadias havn med et herlige folkeliv.

Panorama Karpathos

Panorama Karpathos, er et slikt hotell dit gjestene kommer tilbake år etter år. Det familieeide hotellet er enkelt med en koselig atmosfære. Her bor du i gangavstand fra så vel den lange sandstranda som den livlige havnepromenaden.

Iolkos

Iolkos ligger i utkanten av Karpathos by eller Pigadia som de kaller den her. Det er liv og røre rundt hotellet, og gangavstand til både strand og sentrum. Hotellet har basseng og bar.

Ladis

Ladis er et lite og hyggelig leilighetshotell som ligger like utenfor Karpathos by, midt i et rolig område omgitt av olivenlunder. Strendene Limniatios Beach og Pigadia har du i passe gangavstand og i leiligheten kan du lage et enklere kveldsmåltid og noe til godt til piknikkurven.

Socrates

Populære Socrates innbyr til late dager i solsenga, men skulle det friste med en dukkert i saltvann ligger stranda i gangavstand. Hotellet ligger i utkanten av byen med tavernaer og restauranter bare en kort spasertur unna.