Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 168 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Stort basseng. Selv ved maks kapasitet på hotellet var det god plass ved bassenget. De som jobbet der var personlige og hyggelige. Virket litt sånn familiedrevet.
-
Det kom mye støy fra en pumpe i forbindelse med bassenget. Det var også mye "lys-støy" fra lyskastere i bassengområdet. Hadde ikke lyskasterne vært i bruk, kunne vi ha sett stjernene. Det er godt beskrevet mange steder at hotellet ligger på toppen av en bratt bakke. Det går greit å gå den bakken, men synd at du må hele bakken for å få godt brød til frokost (men det kan ikke hotellet noe for).

Bekreftet gjest: 2023-10-08


4 av 10

+
Balkongen i leilighet 203
-
Skittent og algeinfisert basseng, ikke vann i dusjen på morgenen. Badet kunne ikke brukes etter dusj da hele badet er dusjet ned. Hadde jo hjulpet om dusjgardinen gikk ned til gulvet og ikke hang i løse luften.. Veldig ekkelt med bløtt toalett sete, og forferdelige senger, som å ligge på betong, det samme med putene! Lite dekketøy i kjøkkenet og ekkel vannkoker! 2 ganger i løpet sv uka gikk strømmen og det ene støpselet ved stua sa poff og slo gnister og døde. Alt kan forbedres på disse punktene!

Bekreftet gjest: 2023-10-01


7 av 10

+
Bassengområdet, rommene, rengjøringspersonalet
-
Litt langt til sentrum og ingen restauranter i nærheten. Dårlig vertskap, det stod en liste over hva vi kunne få kjøpt, men det var aldri noen som var der😏spurte om busstider og fikk bare beskjed om at det hadde ikke hun noe med🤨 men de som vasket og ryddet var veldig hyggelige, men kan som regel lite engelsk.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


7 av 10

+
Stor basseng. Og daglig rengjøring.
-
Det skulle vært forbudt å røyke inn da vi opplevd en nabo røykte inn. Det skulle finnes vaskemaskin mot betaling for de som vil vaske sine klær.

Bekreftet gjest: 2023-09-03


8 av 10

+
Bassengområdet
-
Det var masse små maur på kjøkkenet. Litt kjedelig å måtte kaste alt glutenfritt knekkebrød som var med hjemmefra fordi de var fulle av maur.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


4 av 10

+
Hyggelig personalet, bra basseng. Stort pluss for god plass i leiligheten. Vi var 2 voksne og 2 ungdommer, så det var bra med god plass. Helt topp at det var tørkestativ i leiligheten. Supermarked og frukt/grønnsaks utsalg rett i nærheten av hotellet.
-
Leiligheten trenger oppgradering, føltes mørkt. 2 ungdommer delte en litt smal dobbeltseng, foreslår at det blir satt inn dobbeltseng man kan bruke som 2 senger. Malingen rundt bassenget var seig guffe, så hvis man satt på bassengkanten så ble badettøyet blått av maling, som ikke går av i vask.

Bekreftet gjest: 2023-08-13


2 av 10

+
Fin beliggenhet (stille)
-
Fikk en leilighet bak hotellet som burde vært "vaktmester bolig"

Bekreftet gjest: 2023-08-13


5 av 10

+
Positive og blide ansatte. God service.
-
Badet var slitt og sengene var veldig harde.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


6 av 10

+
Helt ok til prisen. Forventet ikke mer. Beliggenheten var ok og det beste var store rom og stor balkong.
-
Dumt man må betale ekstra for aircondition og i tillegg når vaskepersonalet skrur det av blir det ekstra kjipt. Bassenget hadde ett blått belegg/maling som ødela badetøyet til barna og mannen fordi de satt på kanten og det smittet av. Ikke bra.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

63 vurderinger
Utmerket
 
31
Veldig bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

03.08.2017

av Multistrada1000 Karpathos, Hellas

Trivelig sted

Leilighetshotell med helt grei standard for prisen. Fint bassengområde, grei størrelse på rommene og fine terrasser, men den fremste årsaken til at jeg har gitt hotellet så god rating er menneskene som driver det - fantastisk hyggelige og hjelpsomme folk!

 
04.07.2017

av 951sivf Bærum, Norge

Koselig hotell

Stille og rolig beliggenhet rett ovenfor selve sentrum av Pigadia. Store rom med flott, stor veranda. Badet kunne hatt godt av en oppgradering. Vi var fire personer i en to roms leilighet - nok av plass😊. Aircondition betales for i tillegg. Fint bassengområde med solstoler til alle. Betjeningen var fantastisk, alltid imøtekommende og hyggelige. Bussen til Amopi stopper rett utenfor hotellet☀️. Alt i alt har vi hatt et fantastisk opphold på Vergina hotell - skal vi tilbake til Karpathos, faller valget lett på Vergina igjen❤️

 
03.06.2017

av Ellbritt C

Vonde senger

Bra hotell og service, rent å pent, hyggelig betjening,fin avstand til restaurantene og havnen selv om bakken er bratt, flott renhold på rommene, men veldig vonde senger/madrasser. Ikke døgnåpen resepsjon. Husk kjøp vann mens det er folk i resepsjon ellers må du bære tunge poser opp den bratte bakken.

 
27.07.2016

av janivalin

Fantastisk.

Et hotel for ferie, kos og avslapping. Store og fine leiligheter, fint bassengområdet, og verdens beste ansatte. Alltid et smil. Slår av en prat, og oppriktig interessert i hvordan du har det. Anbefales på det sterkeste. Om jeg skal finne noe negativt, må det være bakken ned til sentrum, men denne plaget ikke oss. Vi skal tilbake.

 
16.07.2016

av Sisselgkjelstad Viggja, Norge

Hotellopphold

Vi slet med et toalett som ikke fungerte som det skulle hele uken. Vi varslet, de prøvde å fikse, men det fungerte ikke som det skulle. Varmtvannskranen på vasken på badet virket ikke. Denne kunne heller ikke fikses, sa de. De som rengjorde rommet la tilbake tallerkener, glass og kniver uvasket i skuffer og skap. Sengene var gode. Greit renhold av rommet ellers.