En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

77 vurderinger
Utmerket
 
61
Veldig bra
 
15
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.10.2019

av Multistrada1000 Karpathos, Hellas

Hyggelig hotell

Trivelig hotell med veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Rommene var finere enn de fleste vi har hatt i løpet av ganske mange turer til ulike steder i Hellas, men det var noen ting ved hotellet som kunne vært enda bedre: Vår ballkong hadde veldig lave kanter mot naboene, slik at vi ikke hadde mye privatliv da vi satt ute om kvelden. Sengene, og da særlig ekstrasengene var ikke gode. Hotellets takterrasse hadde ingen stoler og bord, bare en mengde air condition aggregater. Sittegrupper ute fantes ikke hverken ved bassenget eller andre steder. Savnet også poolbar. Bassenget og bassengområdet var lite og det var mange av solsengene som ble stående i skyggen på ettermiddagen pga. høye bygninger på alle kanter. Det er et trimrom i kjelleren, men det var dessverre ikke mange av apparatene der som fungerte. Til tross for noe rom for forbedringer vil jeg si at de fine rommene og den hyggelige betjeningen alene er nok til å gi hotellet min anbefaling.

 
30.05.2019

av TrulsW Karpathos by, Hellas

Fredelig!

Hyggelig vertskap. Store to roms leiligheter, med etter vår smak litt for harde senger. Meget bra renhold på hele hotellet. Trivelig bassengområde, kanskje litt få solsenger for høysesong? Enkel bar i resepsjonsområdet. Savnet frokost/tilbud om småretter. Litt tungvinn adkomst til byen pga anleggsarbeid/omvei. Vi brukte ca 25 min til havneområdet i sentrum.

 
06.08.2017

av Lene F

Anbefales!

Herlig mottagelse av vert, ble møtt med et smil og en flaske iskaldt vann. Hver gjest ble fulgt til rommet og til informasjon om hoyellet og litt om stedet. Hotell i rolige omgivelser i grei gangavstand til sentrum og strand. Stort pluss med rikelig med varmtvann i dusjen og godt trykk på vannet i dusjen! Mulighet for å kjøpe 6 pakk med kalt vann i resepsjonen på hotellet.

 
24.07.2017

av janandreo Fredrikstad kommune, Norge

Supert familiedrevet leilighetshotell

Fantastisk service fra personalet, spesielt fra Chrissa:) Alltid blid og hyggelig, og hjelper til med de fleste spørsmål man måtte ha. Fine, romslige og rene leiligheter, med bra størrelse på balkongene. Ligger i et stille og rolig strøk. Bassengområdet er lite og velholdt, med 16 solsenger. Sjelden det var rift om sengene, da det kan bli svært varmt ved bassenget. Ca. 250 meter til bystranden, og 15-20 minutters gange til byen. Ca 200 meter til nærmeste restaurant. Sokrates har en ok bar, men mangler servering av mat. Men, de er behjelpelige med å bestille fra diverse "take away" som tilkjøres. Mye å velge mellom, men gyros er et "must":) Sokrates kan absolutt anbefales, og vi kommer gjerne tilbake.

 
05.07.2016

av BearTrondheim Orkanger, Norge

Trivsel fra første øyeblikk

Tatt imot av hotellets vert med et smil og ei flaske med kaldt vann. Rommet stort og rent med alt det nødvendige . Rengjøring 5 ganger i uka til vår fulle tilfredshet. Bassenget også trivelig, perfekt for barnefamilier men også veldig greit for oss opp i årene. Verten sto til disposisjon mer eller mindre hele døgnet, han ordna bla med leiebil og fikk utleier hit med bil og underskrift av papirer. Kort vei til stranda, ca 200 meter og ca 800 meter inn til sentrum med alle sine restauranter. For oss perfekt beliggenhet og hotellet kan virkelig anbefales, føler seg velkommen.