En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

41% anbefaler hotellet

100 vurderinger
Utmerket
 
17
Veldig bra
 
22
Bra
 
39
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

02.08.2019

av daegis Karpathos, Hellas

Greit og hyggelig hotell

Man kan undre seg over navnet, Seven Stars, hva det betyr, for det er jo ikke et 7-stjernershotell. Det kommer av at en familie på 7 startet det, og det er faktisk bilde av de 7 i resepsjonen. Til å være et 3-stjerners hotell, er dette midt i blinken for et opphold i Pigadia / Karpathos. Vi ble ønsket velkommen av resepsjonisten ved inngangen ved ankomst, samt ved avgang, god oppfølging. Og de husket romnummeret vårt under hele perioden på 8 dager. Koselig bassengområde med snackbar og solsenger + boblebad, enkel frokostbuffet, romslige rom, greit renhold, bar, minimarked, flatskjerm på rom med musikk-kanal blant annet. Under vårt opphold bet vi oss spesielt merke til resepsjonisten på kveldstid. For en fantastisk hyggelig, koselig og hjelpsom mann. Vårt beste minne fra dette hotellet. Vi hadde en plan om å leie scooter for å kjøre til Olympos. Vi ble heller anbefalt bil i stedet. Valget ble dermed bil, og på veien mot Olympos skjønte vi hvorfor. Ærlige, gode, råd og tips fikk vi. Hotellet ligger på en bakketopp noe fra sentrum. Ganske mørkt på kvelden. Men område føltes veldig trygt, så ingen problem. Bare hold en side av veien, da biler kommer i raskt fart oppover. Wi-fi fungerte ikke optimalt, så vi benyttet for det meste 4G. Litt harde senger, men det skal visstnok være godt for ryggen? Kjøleskapet på rommet er ikke på når ingen oppholder seg der. Hva er vitsen med kjøleskap da? Det hadde vært perfekt med kald drikke når man kommer tilbake etter en lang dag utendørs. Aircondition må man betale for, 7 Euro per døgn. Det må man ha, rommet var svært varmt. Alt i alt var oppholdet på dette hotellet bra, her er der rom for å trives.

 
21.08.2012

av Even K

Perfekt!

Perfekt hvis du vil ha et billig sted å bo i Karpathos. Ligger noen få hundre meter unna Strand og sentrum. Har ikke noe negativt å si om oppholdet, men man må betale for aircondition, 7 € per natt. Vi bodde på rom nr 108, med utsikt til både basseng og hav. Karpathos er et fantastisk sted som anbefales på det sterkeste. Og om du skal ned hit anbefaler jeg å leie scooter eller firehjuling for å komme seg litt rundt på øya til de vakre strendene.

 
29.09.2010

av pekker Karpathos, Hellas

Hyggelig betjening og gode bassengfasiliteter

Hotellet Seven Stars ligger på en høyde ovenfor Karpathos by med god utsikt ut mot havet dersom du har leilighet vendt mot sjøen. Det er et stille og rolig område, liten biltrafikk. Sover godt om natta. Meget hyggelig betjening i resepsjonen. Poolbaren har et godt tilbud på mat og drikke og bassenget er relativt stort og innbydende for de som ønsker å svømme og trimme. På kvelden er det ikke matservering i hotellet, men baren er åpen. Karpathos by byder på de beste tavernaer. Frokosten på hotellet er meget enkel og lite varierende, men kaffen var god selv for en kresen nordmann. Skal du bo på Seven Stars må du like å gå noen meter i opp- og nedoverbakke for å komme deg ned til byen og stranda, men samtidig sikret deg en god natts søvn i rolige omgivelser.

 
20.07.2019

av Travelagent65

Highly recommendable

We have been here for the second time because the staff is so incredibly nice and attentive. Manolis in the hotelbar mixes the best cocktails on the island. Our son celebrated his birthday during our stay and even got a surprise from the hotel. This hotel deserves seven stars for politeness and hospitality indeed!

 
21.09.2018

av Mavros K Aten, Hellas

Good and peacefull hotel

Very peacefull and clean hotel. The kindness of the personel is remarkable. The pool is big and very clean (it can accomodate quite a lot of people) . The hotel can improve the quality of the breakfast, which is average. Close to the center of the main city of Pigadia