Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Basseng, rommet og utsikten
-
Litt dårlig renhold et par dager, glemt å bytte håndkle en dag

Bekreftet gjest: 2023-08-27


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-18


10 av 10

+
Rom,service
-
Alt

Bekreftet gjest: 2023-05-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


8 av 10

+
Bassengområdet.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

41% anbefaler hotellet

112 vurderinger
Utmerket
 
19
Veldig bra
 
23
Bra
 
43
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

23.05.2023

av Arn F

Familie vennlig hotel

Bra service, god frokost stort basseng bra utsikt familie vennlig varmt vann i dusjen i nærheten til alt, store Rom vært her 2 Dager virkelig et avbrekk fra hverdagen både jeg og familien får privat liv og tid til å styrke di gode minnene

 
02.08.2019

av daegis Karpathos, Hellas

Greit og hyggelig hotell

Man kan undre seg over navnet, Seven Stars, hva det betyr, for det er jo ikke et 7-stjernershotell. Det kommer av at en familie på 7 startet det, og det er faktisk bilde av de 7 i resepsjonen. Til å være et 3-stjerners hotell, er dette midt i blinken for et opphold i Pigadia / Karpathos. Vi ble ønsket velkommen av resepsjonisten ved inngangen ved ankomst, samt ved avgang, god oppfølging. Og de husket romnummeret vårt under hele perioden på 8 dager. Koselig bassengområde med snackbar og solsenger + boblebad, enkel frokostbuffet, romslige rom, greit renhold, bar, minimarked, flatskjerm på rom med musikk-kanal blant annet. Under vårt opphold bet vi oss spesielt merke til resepsjonisten på kveldstid. For en fantastisk hyggelig, koselig og hjelpsom mann. Vårt beste minne fra dette hotellet. Vi hadde en plan om å leie scooter for å kjøre til Olympos. Vi ble heller anbefalt bil i stedet. Valget ble dermed bil, og på veien mot Olympos skjønte vi hvorfor. Ærlige, gode, råd og tips fikk vi. Hotellet ligger på en bakketopp noe fra sentrum. Ganske mørkt på kvelden. Men område føltes veldig trygt, så ingen problem. Bare hold en side av veien, da biler kommer i raskt fart oppover. Wi-fi fungerte ikke optimalt, så vi benyttet for det meste 4G. Litt harde senger, men det skal visstnok være godt for ryggen? Kjøleskapet på rommet er ikke på når ingen oppholder seg der. Hva er vitsen med kjøleskap da? Det hadde vært perfekt med kald drikke når man kommer tilbake etter en lang dag utendørs. Aircondition må man betale for, 7 Euro per døgn. Det må man ha, rommet var svært varmt. Alt i alt var oppholdet på dette hotellet bra, her er der rom for å trives.

 
29.09.2010

av pekker Karpathos, Hellas

Hyggelig betjening og gode bassengfasiliteter

Hotellet Seven Stars ligger på en høyde ovenfor Karpathos by med god utsikt ut mot havet dersom du har leilighet vendt mot sjøen. Det er et stille og rolig område, liten biltrafikk. Sover godt om natta. Meget hyggelig betjening i resepsjonen. Poolbaren har et godt tilbud på mat og drikke og bassenget er relativt stort og innbydende for de som ønsker å svømme og trimme. På kvelden er det ikke matservering i hotellet, men baren er åpen. Karpathos by byder på de beste tavernaer. Frokosten på hotellet er meget enkel og lite varierende, men kaffen var god selv for en kresen nordmann. Skal du bo på Seven Stars må du like å gå noen meter i opp- og nedoverbakke for å komme deg ned til byen og stranda, men samtidig sikret deg en god natts søvn i rolige omgivelser.

 
06.06.2023

av Maro I

Excellent hotel experience

I stayed with my husband in Seven Stars Hotel for a couple of weeks in May. Except from the island’s beauty, we had an amazing hotel experience. The reception service was the best, with kind and helpful people. The breakfast was fresh, tasty and with a large variety of food. The room cleaning was perfect and there is also a snack bar by the pool with was our high priority when we stayed to swim in the beautiful and large swimming pool and the jacuzzi.

 
20.07.2019

av Travelagent65

Highly recommendable

We have been here for the second time because the staff is so incredibly nice and attentive. Manolis in the hotelbar mixes the best cocktails on the island. Our son celebrated his birthday during our stay and even got a surprise from the hotel. This hotel deserves seven stars for politeness and hospitality indeed!