Dobbeltrom

Dobbeltrom i ulike størrelser med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Kjøleskap. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter i varierende størrelser med balkong eller terrasse. Noen er renoverte og noen er innredet i tradisjonell stil med karpatiske senger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • En karpatisk seng er en seng/sovealkove som nås vi ett eller to trappetrinn.

Romstørrelse: Ca. 18 kvm
Antall personer: 1-2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med en liten balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i et separat rom. Dette rommet oppleves trangt når sovesofaen er i bruk. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Kjøleskap. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med en eller to ekstrasenger i sovesofa. Når begge ekstrasengene benyttes kan det oppleves trangt i leiligheten. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-28 kvm
Antall personer: 1-3 / 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong. Balkonger av ulik størrelse, noen har kun plass til to personer. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedelen. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-28 kvm
Antall personer: 1-4