En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

30% anbefaler hotellet

125 vurderinger
Utmerket
 
21
Veldig bra
 
29
Bra
 
35
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

10.10.2019

av Guriwang

Flott hotell til rimelig pris

Vi bodde på dette hotellet i 14 dager. Rommet er typisk gresk med et lite kjøleskap, aircondition og så kan du enten få en vanlig balkong eller fransk balkong. Beliggenheten er helt fantastisk. Byen og stranda er i gåavstand, og det er minimalt med bråk. Karpathos har blitt vår nye favorittdestinasjon. Gleder meg allerede til neste sommer, da skal vi bo på flotte Oceanis hotell! PS: veldig god frokost.

 
06.09.2019

av titti132 Aten, Hellas

Sentralt

Hotell Oceanis ligger sentralt - ca 200 m til stranda og 150 m til byen. Grei størrelse på rommet - liten balkong ut mot smuget ved sykehuset. Betjeningen virker lite interessert i gjestene, hilser ikke når man kommer inn og er i det hele tatt lite tilstede. Dette bærer også rengjøringen på rommet preg av.... badet var skittent og sengetøy og håndklær ble ikke skiftet i løpet av uka (kun redd opp). Det var mye støy nattestid fra lokale som besøkte rommet innerst i gangen. Lite utvalg på frokosten.

 
30.07.2019

av axept Oslo, Norge

Tveksamt

Litt usikker på dette hotellet. Beliggenhet er bra😎200 meter til Stranden og byen 100 -200 meter😊Hotellet borde renoveres, eventuellt ny bar,litt mere service altså litt mere en bare ta imot roms nykeln og takke før det. Savner simbasseng:(

 
14.11.2012

av PorsgrunnKai Porsgrunn, Norge

Hyggelig hotell nær det hele!

Vårt første besøk på Karpathos førte oss til Oceanis hotell. Et godt valg! Hotellet ligger midt i Pigadia, og har alt du trenger for å føle deg vel. Gjestfrie eiere og betjening. Rene og koselige rom. God mat i flotte omgivelser. balkong med solnedgang og utsikt over havet og byen. Gangavstand til alt byen har å by på, og det er mye! Reis til denne øya. Du kommer til å elske den!

 
17.10.2021

av NSTAVROS Aten, Hellas

A very nice city hotel!!

At the centre of Pigadia .Bussiness trip and stay. Very polite staff. nice rooms , very clean and comfortable, really suggest for holiday if you want to stay at the capital of the island and have access to all services