Nereides (Karpathos)

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Nereides er et fint og familievennlig hotell som ligger i et rolig område i utkanten av Karpathos by. Her er det et hyggelig bassengområde og både strand og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Konseptet (lite hotell og personlig) som eierne har valgt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 950 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nereides er det et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget og en jacuzzi. Solsenger og parasoller ved bassenget. Pool-/snackbar og frokostservering. Wifi inkludert i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Ved siden av resepsjonen er det en hyggelig sofakrok med TV og bøker. Suvenirbutikk. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Karpathos by

Romantica (Karpathos by)

Romantica er et hotell med hyggelig atmosfære og et bassengområde med behagelige solsenger og parasoller som gir god skygge. I poolbaren kan man ta en kaffe eller noe lett å spise. Velg å bo i dobbeltrom med frokost inkludert eller i leilighet der du ordner maten selv.

Zephyros Village

For mange er stranda høyeste prioritet når det kommer til valg av hotell, derfor er det et ekstra pluss at havet bare ligger et steinkast fra ytterdøra på Zephyros Village. Her bor du i pene leiligheter som har alt du trenger for å lage maten selv i ferien. I nærheten er det dessuten flere matbutikker, restauranter og barer.

Atlantis

Bor du på Atlantis har du fordelen av å ha gode restauranter, stranda og velassorterte butikker rett rundt hjørnet. Fint bassengområde og alle balkonger vender mot bassenget eller havet.

Karpathos Village

Karpathos Village er et populært leilighethotell som ligger ved stranda en stykke utenfor Karpathos by. Våre gjester setter pris på atmosfæren og den personlige servicen her. Hotellet har et pent bassengområde med poolbar og separat barnebasseng. I bakgården står oliventrær og skaper rolige og vakre omgivelser.

Socrates

Det store bassengområdet på Socrates innbyr til late dager i solsenga, men skulle det friste med en dukkert i saltvann ligger stranda i gangavstand. Hotellet ligger i utkanten av byen med tavernaer og restauranter bare en kort spasertur unna.

Parasol

Populære Parasol ligger utmerket til i Karpathos by, bare noen minutters gange fra strand og sentrum. Det gjestene setter mest pris på er det serviceinnstilte personalet og at det er så rent og pent.

Aeolos (Karpathos by)

Aeolos er et lite leilighetshotell med mye sjel, som ligger i utkanten av Karpathos by. Kort vei til stranda i Karpathos by. Hyggelig bassengområde med snackbar som serverer småretter.

Regina

Regina er et lite leilighetshotell som ligger sentralt i Karpathos by og med stranda bare en kort spasertur unna. Her er det et koselig bassengområde med barneseksjon i bassenget.

Venezia (hotell)

Velkommen til Venezia, et hyggelig hotell som ligger rett utenfor Karpathos by. Her er det et trivelig bassengområde og bare 30 meter utenfor hotellområdet ligger den kilometerlange stranda Vrontis. For en ekstra komfortabel ferie kan du bestille dobbeltrom der halvpensjon er inkludert.

Astron (Karpathos)

Astron er et hyggelig hotell som ligger i rolige og frodige omgivelser i utkanten av Karpathos by. Her bor du i renoverte rom og det er gangavstand til koselige restauranter.

Panorama (Karpathos)

Panorama, er et slikt hotell dit gjestene kommer tilbake år etter år. Det familieeide hotellet er enkelt med en koselig atmosfære. Her bor du i gangavstand fra så vel den lange sandstranda som den livlige havnepromenaden.

Oceanis (Karpathos)

Velkommen til familieeide Oceanis i som ligger sentralt i Karpathos by. Her bor du med bare noen minutters gange til det meste – den lange Pigadiastranda i den ene retningen og den fine havnepromenaden med butikker og restauranter i den andre.

Seven Stars

Seven Stars ligger på en høyde i utkanten av Karpathos by og har en fantastisk utsikt over havet og fjellene. Her er det er hyggelig bassengområde og Pigadiastranda ligger bare en kort spasertur unna.

Konstantinos Palace

På Konstantinos Palace i Karpathos by bor du i fine dobbeltrom der frokostbufféen eller halvpensjon er inkludert. Her er det to herlige bassengområder, ett ligger like ved stranda og ett annet på hotellets tak!

Almyra Village

På fine Almyra Village har du havet som nærmeste nabo, og bor i store og innbydende leiligheter. Hotellbygningene ligger på en høyde, og fra bassengområdet har du herlig utsikt over havet og stranda. Har du lyst til å holde formen i ferien er det et treningsrom på hotellet.

Olympic (Karpathos)

Olympic i Karpathos by er et hyggelig hotell som ligger nært sentrum og bare noen minutter fra en fin steinstrand. Føler du ikke for å gå på stranda er bassengområdet et utmerket alternativ. Her kan du lene deg tilbake i solsengen, bestille en deilig drink fra poolbaren og bare nyte livet. Velkommen!

Alimounda Mare

Smakfulle Alimounda Mare ligger så og si i strandkanten utenfor Karpathos by. Pent bassengområde for både store og små – her er det barneseksjon i bassenget og poolbar med egen barnemeny.

Electra Beach

Electra Beach er omgitt av oliventrær og palmer og innbyr til late dager ved saltvannsbassenget. Rett utenfor hotellområdet ligger øyas lengste strand og en kort spasertur unna ligger Karpathos by.

Sound of The Sea

Som navnet antyder ligger Sound of the Sea vakkert til ved det brusende havet. I bassengområdet er det et separat barnebasseng og en stadig tilstedeværende utsikt over havet. Du får et fredelig og rolig opphold i de store nyrenoverte leilighetene som ligger i hagen. Skulle du allikevel ønske å gi kroppen litt mosjon er det et treningsrom på hotellet.

Iolkos

Iolkos ligger i utkanten av Karpathos by eller Pigadia som de kaller den her. Det er liv og røre rundt hotellet, og gangavstand til både strand og sentrum. Hotellet har basseng og bar.

Oasis (Karpathos)

På Oasis er det en familiær stemning som gjør at du føler deg hjemme i løpet av kort tid. Her bor du i leilighet der du kan ordne maten selv i det lille kjøkkenet. Det tar noen få minutter å gå til stranda og hotellet har også et lite basseng.

Vergina

På en høyde i utkanten av Karpathos by ligger familievennlige Vergina med et fint bassengområde. Her kan du se frem til deilig avkobling, og de minste vil stortrives i barnebassenget. Fra hotellet er det kort vei både til stranda og til sentrum – det er helt opp til deg selv hva du velger å gjøre!

Diakonis

Det familieeide leilighetshotellet Diakonis ligger i rolige omgivelser et lite stykke utenfor sentrum av Karpathos by. Du kan bli ved bassenget og ta lunsjen i leiligheten eller ta en kort spasertur til stranda og spise på en av de hyggelige tavernaene der. Dagen etter kan du gjøre akkurat det motsatte – det er jo ferie og du gjør som du vil!

Mediterranean Beach

Mediterranean Beach er et lite og hyggelig familieeid hotell som ligger rett utenfor Karpathos by. Her kan du boltre deg i to basseng, og solsengene og parasollene er gratis for hotellets gjester. Stranda ligger like ved. I poolbaren kan du ta deg noe avkjølende å drikke når sola står på sitt høyeste.

Nisia

Velkommen til leilighetshotellet Nisia i Karpathos by. Her bor du nært stranda og en passe spasertur fra sentrum. Vil du bare ta det med ro i ferien og bli på hotellet er det både basseng og restaurant, men vi anbefaler turer inn til byen og kanskje en utflukt for å oppdage mer av herlige Karpathos.

Lemon Tree House

Lemon Tree House ligger midt i de fine kvartalene i Pigadia på Karpathos. Her bor du i komfortable dobbeltrom og frokosten er inkludert. I gangavstand ligger Pigadias havn med et herlige folkeliv.