Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 207 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Veldig hyggelig betjening, Vist god service hele tiden.
-
Ønskelig med litt mer informasjon ved ankomst om muligheter for matservering til hvilke tider. Vi kunne selvsagt spurt, men det var ikke noe skriftlig på rommet som vi kunne se i.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


8 av 10

+
Det var veldig rent og fint der. Stille og rolig og lite støy utenfra. God aircondition. Hyggelig betjening.
-
Litt bedre utvalg på lunsjmenyen. Fikk ikke betalt med kort i baren.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


7 av 10

+
Nära till stranden, lugnt och stillsamt hotell med bra AC.
-
Slitna rum och väldigt trång dusch

Bekreftet gjest: 2024-06-09


10 av 10

+
God service og veldig god frokost.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


5 av 10

+
Frokost og utsikt. En som arbeidet ved hotellet som vi tror het Tofi jobbet veldig hardt og var svært hyggelig ❤️
-
Veldig sterk klorlukt fra basseng og mye sand i bassenget. Det kunne vært flere gode solsenger ved bassenget. Solsengene ved stranden kostet 8 euro og var delvis ødelagt. Høyere priser på mat og drikke ved hotellet enn i bysentrum. Det var mye biltrafikk på dagtid som forstyrret.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Bra frokost, hyggelig betjening, stille og rolig, romslig balkong.
-
Bedre renhold, flere senger ved Strand. Rart en måtte betale for senger ved Strand. Når vi brukte 3 senger måtte vi betale for 4. bør ikke være tillatt at noen legger håndklær på seng ved basseng fra 6 om morgenen for å holde av når de ikke ble brukt før 12

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Fint bassengområde. Kort vei til stranda. Fint anlegg.
-
Airconditioning virket kun delvis. Det ble påklagd flere ganger og vi ble lovt at det skulle rettes. Dette skjedde ikke.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


7 av 10

+
Nær strand, og muligheter for lunsj. Hyggelig «driver» av hotellet.
-
Det burde være gratis solsenger på stranda, og ikke lov å «holde av» solsenger rundt basseng. Bedre mulighet for å gjøre opp regn. (Bar etc.) med kort. Litt mere variasjon i frokosten, og mulighet for å hente seg kaffe utover stengetid.. Benyttet ikke wifien.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

139 vurderinger
Utmerket
 
63
Veldig bra
 
40
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

24.07.2023

av Compass21099488550 Tønsberg, Norge

Anbefales! Mye hotell for pengene

Så langt har vi tilbrakt en uke på Mediterranean Hotel i Karpathos og gleder oss til uke nummer to! Vi har bodd på mange ulike hotell i samme prisklasse rundt om i Hellas og må si dette hotellet er veldig bra! Fine, rene rom med AC som fungerer godt (inkludert i prisen), tv, kjøleskap, vannkoker gode senger, safe på rommet, bra med skapplass + skuffer og daglig rengjøring med nye håndklær hver dag. Gir du stuepiken litt tips tar hun klesvasken din også - som du får tilbake ferdig brettet samme dag. Greit pool-område med en liten snackbar der de også serverer enkel mat + en dagens rett. Veldig fornøyde med maten. Vis a vis hotellet er stranda men noen få solsenger. Vi pleier derfor heller å gå ca 15 minutter i retning byen der utvalget er større - med flere solsenger og restauranter. Frokosten på hotellet serveres kl 7:30 - 9:30 med stort utvalg av brød (også grovbrød), kaker, egg, omelett, speilegg, pølser og bacon. De lager dessuten gjerne egen omelett til deg akkurat som du vil ha den. Eleni som driver hotellet gjør absolutt alt hun kan for at du skal trives her! Flere typer kaffe, te, juice, frukt, gresk yoghurt, syltetøy, honning, ost, skinke osv. Beste frokosten vi har opplevd i Hellas. Badet er rent, med stort utvalg av dusjsåper og sjampoer. Greit trykk i dusjen og nok av kroker til å henge håndklær på. Også deilig med skuffer under vasken for toalettsaker etc. De ansatte er superserviceminded og det er alltid lett å få tak i noen når du tegner det når som helst på døgnet. Vi har klart å både låse oss ute av rommet, mistet en ring i sluket i vasken - så de måtte demontere rørene for å finne den igjen for oss - og glemt igjen nøkkelkortet. Alt fikses uten en mine - og det er ikke snakk om å ta i mot driks. Her føler du deg virkelig velkommen! Om noe skal trekke ned må det være at det er litt langt unna sentrum. Ca 30 min å gå, men det er lett å få tak i taxi (resepsjonen ringer for oss hver kveld og når du skal hjem har taxiholdeplassen i byen alltid tilgjengelig biler). Det koster 8 euro en vei før midnatt, og på natta 10 euro. Så egentlig ikke et stort problem. Er du riktig heldig, får du gratis haik med Eleni til byen 😄 Ellers er Karpathos et herlig sted. Masse tavernaer / restauranter og noen barer. Fine strender. Mest barnefamilier og par i alle aldre. Ikke nattklubber og skumparty. Vi koser og max og kommer gjerne tilbake! PS! To esler i hagen, så her får du ekte gresk følelse 🫏☺️

 
19.09.2022

av Kjell R

Utmerket

Helt topp familiedrevet hotell, nær strand. Ryddig, rent og velholdt sted. God frokost! Hyggelig betjening og god service. Spesielt Elena som steller istand enkel og god lunch ved poolbaren. Nydelig soloppgang for de som har rom med havutsikt🌞🌞

 
15.07.2019

av 629veslem_yb Oslo, Norge

Koselig, rolig og pent

Min venninne og jeg var på dette hotellet i en uke. Veldig fint hotell med et vakkert bassengområde. Rolige omgivelser med ca. en halvtime gåavstand fra Karpathos by. Personalet består av en utrolig hyggelig familie, som er både imøtekommende og hjelpsomme med det du måtte ønske. Veldig god frokost med bra utvalg, og veldig god gresk salat til frokost hver dag! Strenden rett nedenfor hotellet er helt grei, men i og med at Karpathos har så mange vakre strender å tilby, anbefaler jeg å heller ta buss/båt/bil til andre strender. Vi likte veldig godt stranden i Amoopi! Hotellet anbefales dersom man ønsker å være på et hyggelig, rolig og rent hotell litt utenfor byen 🌸

 
26.06.2019

av Sofie Ruth A

Anbefales på det sterkeste!

Et hotell fra 1992, men det har blitt pusset opp og er blitt helt fantastisk! Badet er rent og pent. Rommet vaskes hver dag, og er helt strøkent. Frokosten er fantastisk og lages av kona i huset. Baren og resepsjonen drives av far og sønner. Et koselig og unikt familiehotell. Bassengområde er passe størrelse, og har deilige solsenger. Er gode strandmuligheter rett over veien for stranda. Mulighet for lunsj på hotellet, men middag har de ikke. Alle de ansatte er hyggelige og alle er så genuine. Anbefales på det sterkeste!

 
14.09.2023

av Ingela M

Ett bra frukosthotell, fin soluppgång, rent och fint samt strandnära.

Bra hotell med lugnt läge 1,5 km från Pigadia. Frukosten är riktigt bra. Vill man äta mitt på dagen så finns 2 dagens vid hotellbaren för 8-11 euro, det finns böttre alternativ på grannhotellen. Det är välstädat och rent och ac fungerar bra. Sängen ör hård men jag älskar dess stora kuddar. Poolen är fräsch och solstolar räcker till alla. Stranden ligger precis nedanför och den är fin, havets botten är stenig och ojämn men det finns skylt som visar en way out där du gpr säkert.