Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap som kan fylles som minibar på forespørsel. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Dobbeltrom i etasje med eget basseng

Dobbeltrom i etasje med eget basseng på markterrassen med bassengutsikt. Rommene ble bygd i 2021. I hver etasje er det et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj og wc. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap som kan fylles som minibar på forespørsel. TV. Badekåper og tøfler. Hårføner. Balkong oppe med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Familierom

Familierom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstrasenger i ordinær seng og i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap som kan fylles som minibar på forespørsel. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 3-4

Superiorrom

Sujperiorrom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap som kan fylles som minibar på forespørsel. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2 / 2-3