En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

97% anbefaler hotellet

94 vurderinger
Utmerket
 
65
Veldig bra
 
20
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

22.09.2018

av lisb753 Oslo, Norge

Rolig og rent

Fint hotell med svært hyggelig personale! Rene rom og flott bassengområde. Muligheter for å kjøpe vann og baguetter på hotellet, ellers dårlig utvalg i hotellets lille "supermarked". Hotellet stenger og slukker alle lys ca kl 21 og da oppleves stedet som veeeldig "dødt". Man kan gå eller ta taxi (ca 7 euro) til Karpathos by. Vondt å bade rett nedenfor hotellet pga steinete bunn, men vi leide bil og utforsket øya på egen hånd. Anbefaler strendene på Lefkos og Amopii!

 
26.07.2018

av geirbygland Vadsø, Norge

Almyra village

Et flott og herlig lite familiehotell med alt innenfor gangavstand stille rolig familievennlig. God service av vennlige flinke mennesker. herlig frokost nydelig lunsj. Her får du virkelig føle god gresk gjestmildhet på sitt beste. Har reist mye i Hellas men dette var det beste til nå😊👍

 
30.09.2014

av AnneMa52 Skudeneshavn, Norge

Rolig og bra

Vi besøkte hotellet i september 2014. Hadde bestilt rom med balkong og havutsikt. Fikk tildelt en 2-roms leilighet. Denne var ikke bra. Ingen vindu på soverom - 2 små vinduer høyt oppe på veggen i oppholdsrom. Måtte ha inngangsdøra oppe for å få inn litt lys. Fikk opplyst av en smilende og hyggelig resepsjonist at vi ikke kunne få bytte til den romkategori vi hadde bestilt før tidligst etter 4 dager. Måtte jo bare innrette oss som best vi kunne i vår mørke "grotte". Etter 4 dager fikk vi endelig komme opp i lyset:) Fikk en stor 1-roms leilighet, lys og fint innredet - og med havutsikt - endelig - etter at vi hadde tilbrakt 1/3 av ferien i mørket. Utmerket renhold - skifte av sengetøy og rene håndklær nesten hver dag:) Hotellet tilbyr frokost og lunsj. Vi valgte å lage vår egen frokost - og fikk kjøpt vann og ferskt brød på hotellet. Fint og rolig bassengområde med gratis solstoler. Fin strand rett over veien - 2 solstoler og parasoll til leie for 5 euro. Servering av drikke og snacks både på strande og ved bassenget. Måtte kjøpe oss badesko. Var steinete og glatt å komme seg i sjøen. Dette gjelder store deler av stranda fra Pigadia og utover. Var rundt 2 kilometer fra Almyra til sentrum av Pigadia. Fin tur på kveldstid. Men det var ingen problem med drosje dersom en foretrekker det, Hotellet hadde fått full score dersom vi hadde fått det produktet vi bestilte i utgangspunktet. Kommer gjerne igjen - men ikke til rom 207!!

 
04.09.2014

av pieter d Oslo, Norge

valuta for pengene og mer!

Vi var på Almyra Village i 2 uker i midten av august 2014. Fikk nydelig leilighet med kjempeustsikt . Dessverre hadde mitt reisefølge skadet benet sitt og hadde problemer med trappene til leiligheten som la høyt opp i komplekset men...........ingen problem fikk bytte leilighet uten problemer så fort noe annet ble ledig. Leiligheten er meget estetisk innredet , lyst og fint. Delikat alt sammen. Standard utrustning som holder lenge for feriebruk. Fine balkonger med god plass. Rengjøring 6 dager i uken og det er virkelig rent. Rent sengetøy hver dag og nye håndklær. I motsetning til andre hoteller gratis safe og airkond. det var nødvendig for det kunne være veldig varmt om natten! Fin basseng området og stranden rett over veien! Nydelig vann i sjøen , ikke søppel i vannet i det hele tatt. Kjempefint å svømme i. Kanskje ikke for veldig små barn for det var litt brått . Basseng området rent og fint , alltid plass på solsengene. Personalet super serviceminded og maten kjempebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noe negativt? Kanskje veien men trafikken forstyrrer ikke veldig, på standen hører man kun bølgebrus! Man må passe litt på når man går langs veien til byen eller restauranter i området for noen kjører veldig fort, men det har ikke noe med hoteller å gjøre. Vi hadde i hvert fall en kjempeferie og koste oss med alle hyggelige mennesker på Karpathos, meget vennlig i butikkene og overalt du kommer. Vi skal tilbake neste år til dette hotellet fordi vi har ikke sett alt på øya og liker oss kjempegodt på hotellet.

 
05.08.2014

av Per Gunnar N Trondheim, Sor-Trondelag, Norway

særdeles bra leilighetshotell

En ukes opphold på dette stedet var en ren nytelse. Hyggelig betjening alltid intressert i å hjelpe deg med enventuelle spørsmål. Et godt godt kjøkken med en frukost meny vi benyttet oss av hver dag. Barbequen som de laget selv på onsdager var veldig bra. Ikke for overdådig, men god lokal mat ble servert. servering ved sjøen og ved baren for de som måtte ønske det. Solsenger og parasoll for 5 euro dagen. Kommer gjerne tilbake til dette sjarmerende stedet.