Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med direkte havutsikt

Pene og moderne dobbeltrom med TV, kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Gratis internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med direkte havutsikt, den beste utsikten mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Større familierom med to dobbeltrom med dør mellom. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 56 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Romslige juniorsuiter med liten sittegruppe. TV. Espressomaskin, kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Gratis internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar med dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot fjellene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite i sidebygning

Juniorsuiter som ligger i en sidebygning. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol/sovesofa. Når ekstrasengene benyttes blir det trangt i rommet. TV. Et lite kjøleskap, espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis internett med kabel og wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper, tøfler og hårføner. Åpent bad med dusj og wc, kun dør til toalettet. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Hotellets fasiliteter ligger i hovedbygningen, cirka 150 meter fra bygningen der juniorsuitene ligger.

Antall personer: 2-4

Suite

Moderne suiter i åpen planløsning med dobbeltseng. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. To TVer. Et lite kjøleskap, espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. To bad med badekar og wc samt hårføner. To balkonger, der minst en har utsikt mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn