Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med havutsikt. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med direkte havutsikt

Dobbeltrom med balkong og direkte havutsikt. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom med balkong og havutsikt. To dobbeltrom med dør mellom. En dobbeltseng i hvert rom. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 56 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong og utsikt mot fjellene. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraoppredning i oppredbar lenestol. Internett med kabel og wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite i sidebygning

Juniorsuiter med balkong eller havutsikt og begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger oppredbar lenestol eller sovesofa. Når ekstrasengene benyttes blir det trangt i rommet. Kjøleskap. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Internett med kabel og wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekåper og tøfler. Åpent bad med dusj og wc, kun dør til toalettet, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i en sidebygning og hotellets fasiliteter ligger i hovedbygningen, cirka 150 meter fra bygningen der juniorsuitene ligger.

Antall personer: 2-4