Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 45 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,6 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenheten ved havet. Estetikken mtp utforming, møbleringen og de delikate rommene. Servicen, maten og de fantastiske ansatte. Og selvfølgelig den enestående familien som driver dette boutique hotellet.
-
Det nådde opp til alle mine forventninger. Det trengs ingen forbedringer etter min mening

Bekreftet gjest: 2023-09-11


7 av 10

+
Servicen fra eierne og de som jobbet det var eksepsjonell. Maten på hotellet var fantastisk.
-
Bedre rengjøring. Badet kunne vært mer moderne. Balkong med begrenset havutsikt er å ta i. Vi så mer eller mindre rett over til naboene.

Bekreftet gjest: 2023-08-14


10 av 10

+
Vennleg personale. Roleg. God mat og god service. God plass på stranda, eigne solstolar.
-
Vi var fornøgde med alt, men eit par småting. Kunne ynskt kaffikoppar på rommet, og utskifting av drikkeglas. Kjøleskapet var litt vanskeleg plassert.

Bekreftet gjest: 2023-07-24


9 av 10

+
Veldig god service og fin beliggenhet. Ideelt for voksne folk.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-10


10 av 10

+
Alt!
-
Bedre wifi dekning

Bekreftet gjest: 2023-07-03


10 av 10

+
At det er familiedrevet og stille og rolig.
-

Bekreftet gjest: 2023-06-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

96 vurderinger
Utmerket
 
85
Veldig bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

22.06.2022

av AnneTeienCollins Oslo, Norge

En perle. Hotel Must er et nydelig hotel med beliggenhet ved stranden.

Hotel Must er det beste hotellet jeg noensinne har besøkt i Hellas og jeg har besøkt mange steder i Hellas gjennom ca.30 år. Flotte store rom med deilige senger. Store balkonger med havutsikt. Badet var veldig fint med stort dusjrom. Veldig rent og pent overalt og godt vedlikeholdt. Personalet er helt fantastisk og tar meget godt vare på alle sine gjester. Deilig frokost som ble servert da jeg kom ned. Fint å slippe buffet. Maten på restauranten er den beste greske maten jeg har spist. Også gode viner. Egen strand med solsenger til alle. Stille og rolig og nydelig beliggenhet. Dette hotellet anbefales på det varmeste. Jeg er helt betatt av dette stedet og kommer mer enn gjerne tilbake hit. Αγαπάω ούτελ Μust.

 
12.08.2019

av geirmartinh2019

Kanalis beste hotell?

Trolig Kanali's beste hotell, upåklagelig service og god mat. Endelig ett sted der det ikke er frokostbuffet. Prisene på mat/drikke eller snacks er akseptable. Vil absolutt anbefale stedet. Kort vei til stranda med gratis solsenger og parasoller.

 
24.07.2018

av IreneM1563 Trøndelag, Norge

Topp service!!!

Et ganske lite og pent hotell dukket opp igjen og igjen og igjen da jeg søkte på hotell i Hellas. Det så ganske nytt ut; 3-4 år. Topp service fra ankomst til avreise. Kjekke grekere (kvinner og menn) svinset rundt og gjorde det de kunne for å være behjelpelig. De fikk pris for god service i fjor, de kan godt få den i år også! Ekstraservice med drinker, et kakestykke, en aldeles fantastisk Frappe og gresk yoghurt med honning😊 Vi fikk en stille og fredelig og deilig uke, der stranda lå ved hotellet, god plass og hvor lokalbefolkningen også badet; og det gjorde ingen verdens ting👍 Etter en svipptur til Parga (ca 42 km) og altfor mye folk (sild i tønne), var det sååå deilig å komme tilbake til «vårt hotell», som ble vårt, den uka👍 Hipp hurra for Kostas og Nikitas og deres stab og familie på Must Boutiqe Hotel i Kanali. Anbefales av folk som vil slappe av og kose seg, bade og ta dagsturer til feks Parga eller Preveza

 
08.08.2017

av 562randir Stavanger, Norge

Et fantastisk opphold!

Vi kom hjem fra Kanali i går etter en fantastisk uke på Must. Beliggenhet og avstand til stranden var perfekt for oss som ville ha en uke med sol og bading. Men det som gjorde mest inntrykk på oss, var den servicen Nikitas, Costas og resten av familien viste. Du skal lete lenge etter noen som ikke vet hva godt de kan gjøre for andre. Og dette gjelder spesielt avreisedagen. Hadde det ikke vært for Nikitas og Costas pappa, så er det ikke sikkert vi hadde rukket flyet vårt hjem. Så tusen hjertelig takk til hele familien og alt det dere har gjort for oss hele uken. Vi kan virkelig anbefale å reise hit, og vi vil absolutt komme tilbake ved en senere anledning.

 
30.07.2017

av sivhto Åmot, Norge

Hyggelig hotell med suveren service

Vi ble møtt med åpne armer når vi ankom hotellet og servicen og vennligheten har vært upåklagelig. Hotellets eiere og ansatte gjør sitt ytterste for å gjøre oppholdet til en minnerik ferie. Hotellet ligger like ved stranden og har fine solsenger for hotellets gjester. Rommene er delikate med gode senger og fint bad. Renholdet har vært bra. Hotellet har en flott takterasse med utrolig flott utsikt. Her har vi spist nydelig middag til en aldeles flott solnedgang. Hotellet anbefales på det varmeste.