Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,6 av 10 Basert på 20 vurderinger
Total vurdering
 
9,6 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,8 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,5 / 10
Service
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-20


10 av 10

+
Service og atmosfære. De ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-13


8 av 10

+
personal , mat
-
Alt var perfekt

Bekreftet gjest: 2021-07-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

74 vurderinger
Utmerket
 
63
Veldig bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

12.08.2019

av geirmartinh2019

Kanalis beste hotell?

Trolig Kanali's beste hotell, upåklagelig service og god mat. Endelig ett sted der det ikke er frokostbuffet. Prisene på mat/drikke eller snacks er akseptable. Vil absolutt anbefale stedet. Kort vei til stranda med gratis solsenger og parasoller.

 
24.07.2018

av IreneM1563 Trøndelag, Norge

Topp service!!!

Et ganske lite og pent hotell dukket opp igjen og igjen og igjen da jeg søkte på hotell i Hellas. Det så ganske nytt ut; 3-4 år. Topp service fra ankomst til avreise. Kjekke grekere (kvinner og menn) svinset rundt og gjorde det de kunne for å være behjelpelig. De fikk pris for god service i fjor, de kan godt få den i år også! Ekstraservice med drinker, et kakestykke, en aldeles fantastisk Frappe og gresk yoghurt med honning😊 Vi fikk en stille og fredelig og deilig uke, der stranda lå ved hotellet, god plass og hvor lokalbefolkningen også badet; og det gjorde ingen verdens ting👍 Etter en svipptur til Parga (ca 42 km) og altfor mye folk (sild i tønne), var det sååå deilig å komme tilbake til «vårt hotell», som ble vårt, den uka👍 Hipp hurra for Kostas og Nikitas og deres stab og familie på Must Boutiqe Hotel i Kanali. Anbefales av folk som vil slappe av og kose seg, bade og ta dagsturer til feks Parga eller Preveza

 
08.08.2017

av 562randir Stavanger, Norge

Et fantastisk opphold!

Vi kom hjem fra Kanali i går etter en fantastisk uke på Must. Beliggenhet og avstand til stranden var perfekt for oss som ville ha en uke med sol og bading. Men det som gjorde mest inntrykk på oss, var den servicen Nikitas, Costas og resten av familien viste. Du skal lete lenge etter noen som ikke vet hva godt de kan gjøre for andre. Og dette gjelder spesielt avreisedagen. Hadde det ikke vært for Nikitas og Costas pappa, så er det ikke sikkert vi hadde rukket flyet vårt hjem. Så tusen hjertelig takk til hele familien og alt det dere har gjort for oss hele uken. Vi kan virkelig anbefale å reise hit, og vi vil absolutt komme tilbake ved en senere anledning.

 
30.07.2017

av sivhto Åmot, Norge

Hyggelig hotell med suveren service

Vi ble møtt med åpne armer når vi ankom hotellet og servicen og vennligheten har vært upåklagelig. Hotellets eiere og ansatte gjør sitt ytterste for å gjøre oppholdet til en minnerik ferie. Hotellet ligger like ved stranden og har fine solsenger for hotellets gjester. Rommene er delikate med gode senger og fint bad. Renholdet har vært bra. Hotellet har en flott takterasse med utrolig flott utsikt. Her har vi spist nydelig middag til en aldeles flott solnedgang. Hotellet anbefales på det varmeste.

 
25.06.2017

av Maren D

Fantastisk opphold

Hotellet ligger perfekt til med stranden rett over veien, samtidig som det har kort avstand til supermarked, resturanter og mini bank. Hotellets eiere tar deg hjertelig i mot med åpne armer, og er tilgjengelige når som helst på døgnet. Nydelig moderne hotell med utrolig god mat og service. Ambefales sterkt om du er på utkikk etter en avslappende ferie.