Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotell som ligger utenfor Ios by. Eierinnen byr på ekte gresk gjestfrihet og får gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har en fin hage der frokosten serveres. Lei en bil og oppdag øya Ios. I Ios by er det et stort tilbud av nattklubber, restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

De som driver hotellet har en fantastisk service og positivitet! Alltid imøtekomne og fikset alt vi spurte om.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden Ios er et familiedrevet hotell i utkanten av Ios. Eierinnen Evantiha får deg til å føle deg ekstra velkommen. I hagen serveres frokosten. Fra hotellet er det bare en kort spasertur til den kjente stranda Mylopotas.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid.

Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 250 meter til stranda Paralia Mylopotas og cirka 2,5 kilometer til Ios by med et stort utvalg av nattklubber, restauranter og barer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Ios

Marcos Beach

Marcos Beach er et rolig hotell med en gjestfri atmosfære på øya Ios. Hotellet ligger nært den herlige stranda Myloptas. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.

Ios Palace

På Ios Palace får du en minneverdig ferie med god service. Hotellet har to saltvannsbasseng og ett med ferskvann samt utsikt over stranda Mylopotas. Lokale mattradisjoner står på menyen i restauranten og gode cocktails serveres ved bassenget.