Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotell som ligger utenfor Ios by for deg som ikke stiller krav til fine fasiliteter eller høy standard. Eierinnen byr på ekte gresk gjestfrihet og får gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har en fin hage der frokosten serveres. Lei en bil og oppdag øya Ios. I Ios by er det et stort tilbud av nattklubber, restauranter og barer.

HURRA FOR HELLAS

Bli med å feire Hellas' nasjonaldag 25. mars med å få 500,– i rabatt per person til alle greske perler. Husk! – å bestille i løpet av dagen.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Må bestilles 25. mars 2023

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden Ios er et familiedrevet hotell i utkanten av Ios. Eiernnen Evantiha får deg til å føle deg ekstra velkommen. I hagen serveres frokosten. Det er rolig på hotellet til tross for nærheten til utelivet på øya. Kort avstand til den kjente stranda Mylopotas.

Wifi inkludert i fellesområdene. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 250 meter til stranda Paralia Mylopotas og cirka 2,5 kilometer til Ios by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Ios

Marcos Beach

Fra Marcos Beach er utsikten over den herlige stranda Myloptas og det krystallklare vannet helt enestående. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.

Ios Palace

På Ios Palace får du en minneverdig ferie med god service. Hotellet har to saltvannsbasseng og ett med ferskvann samt utsikt over stranda Mylopotas. Lokale mattradisjoner står på menyen i restauranten og gode cocktails serveres ved bassenget.