Ilisia

Ilisia er et pent og stilig hotell med gangavstand til flere av Athens severdigheter, blant annet til Athens Consert Hall og National Gallery. Her bor du i fine og bekvemme rom, perfekt etter en dag på byen. Frokosten er inkludert og så er det bare å ta på gode sko og gå på oppdagelsesferd i denne fantastiske by – Athen.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ilisia ligger i passe gangavstand til mange av Athens severdigheter. Se Panathenaic Stadium der de første moderne olympiske leker ble avholdt i 1896 for å så ta en krevende tur opp til Parthenontempelet på de trange koselige gatene og trappene via Plaka. Når dagen blir til kveld går du til Plaka for en god middag og kanskje litt bouzoukimusikk ut i de små timer.

På hotellet finner du en bar som er åpen fra lunsj til midnatt samt en frokostservering.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parking og ladestasjon for elbil. Cirka 550 meter til t-banestasjonen Evangelismos. Cirka 3 kilometer til Akropolisklippen, drøyt 1 kilometer til Syntagmatorget og til den antikke olympiastadion og drøyt 2 kilometer til Plaka.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.00-10.30.

Alle hotell – Athen

Polis Grand

Polis Grand er et moderne og pent hotell nært Omonoia-torget i Athen. Her bor du sentralt og bare en kort spasertur fra t-banen. Fra hotellets takterrasse har du en lekker utsikt over Athen og innen synsvidde kan du se Akropolisklipppen med det berømte Parthenontempelet.