Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 46 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Frokosten
-
Ingen solskjerming over balkongen.

Bekreftet gjest: 2023-09-25


8 av 10

+
Rolig, flott beliggenhet, god frokost
-
Dyr, men dårlig aircon på ene rommet, burde fulgt opp ved klage. Dårlig wifi på rommene, ikke enkeltsenger som beskrivelsen sa, i overkant harde madrasser.

Bekreftet gjest: 2023-07-24


7 av 10

+
Passe stort og rolig
-
Det er skuffende at det ikke blir opplyst på bestilling at aircondition må betales ekstra for. Når det står at dette er noe hotellet har som som innretning så regnes det med at dette er inkludert. Ellers virket kjøleskapet veldig dårlig på rom 305.

Bekreftet gjest: 2023-07-03


9 av 10

+
Roen, (nesten for stille). Hyggelig personale, rengjøring, god mat.
-
Kanskje det kunne vært et trimrom og mulighet for sykkelutleie der.

Bekreftet gjest: 2023-06-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

87 vurderinger
Utmerket
 
81
Veldig bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

02.07.2017

av 774AnneA Bergen, Norge

Fred og ro

Bodde på dette hotel i juni -17. Små rom, men rent og pent. Fine baderom. Frokost-buffe med noen varme retter. Var helt OK. Tidlig på sesongen var det god plass rundt bassenget. 3 min å gå til den nydelige stranden. Det samme til butikk. Spiste lunsj der et par ganger, også OK. Hadde rom på skyggesiden. Mer behagelig enn de som vendte mot bassenget. Helt OK å bo her .

 
29.07.2013

av Sissel H Sandnes, Norge

Avslappende

Flott og rent hotell med vennlig personale. Stille og rolige omgivelser. Det var ikke overfylt på stranden. Vi hadde en tur til Paxos og Antipaxos. turen gikk fra Parga og vi tok lokal taxi inn dit. vennlig og kjekke innbyggere i den lille byen. Dette er en plass jeg gjerne vil reise tilbake til.

 
01.08.2010

av AtleB Gjøvik, Norge

Rent og pent, stille og rolig, god service og hyggelig personale!

Hotellet svarte absolutt til beskrivelse og forventninger (litt minus for manglende dusjvegger på singelrom). Hyggelig og forekommende personale. Ville bare vært hyggelig og godt med litt grønt og rødt på frokostbordet!(tomater, agurk!) Hotellet anbefales absolutt!

 
11.09.2023

av Anna Grethe J

Super fint Hotel i Ammoudia

Vi rejste med Apollo august/september 2023 og tilbragte en uge på Ammos Bay: Vi fik et dejligt værelse, senge med gode madrasser og rengøringen var i top. I hyggelige omgivelser ud til poolen fik vi morgenmad, som var fremragende og der var rigeligt af altid. Receptionen og pool området var smagfuldt indrettet , så man blev glad bare at se på de flotte ting, særlig de store lysekroner var helt usædvanlige. Der var også en fin sandstrand i meget kort gå afstand. Til sidst men ikke mindst også stor ros og tak til både Ejeren og personalet, alle var meget venlige og servicemind. Så vi kommer meget gerne igen. Hilsen fra Anna Grethe og Erik - i Danmark.

 
18.09.2023

av marcus_gaardesten Morrum, Sverige

Ammos bay

First of all, its a superb hotell and we realy recomend it. Its very clean and fresh. The staff is outstanding, polite and serviceminded. The poolarea is very nice super clean and we spent some time there after our daily trips. The bay area is quiet and calm with A lot of realy good restaurants . We did not eat at the Hotel unfortunaly but we heard that it was great. We had a late flight home and talkad to the manager about rent the room half a day more. He checked and it was possible, so we did. My wife thought the beds were hard and they were. It didnt bother me though. Free parking and just beside the hotel. Max 100 m to the beach. Perfect. Thanks for the stay.