Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Ordentlige dyner. Når man reiser tidlig på våren/sommeren har jeg opplevd å fryse om natten. Her hadde de ordentlige dyner.
-
L.itt anonymt. Lite kontakt mellom gjester og hotellpersonale. Vi fikk oppgitt en lokal guide. Jeg var innom turistinformasjonen der hun holdt til , for å orientere meg om muligheter for fottur, om hun kunne anbefale steder det var fint å gå. Jeg opplevde henne lite interessert." Det var fint å gå overalt. Jeg kunne se på kartene ute i byen". Jeg syns dette var dårlig service. Sannsynligvis er hun på kontoret for å selge utflukter, men det må jo gå an å svare litt mer utfyllende selv om en ikke drar kreditkortet.

Bekreftet gjest: 2024-06-01


9 av 10

+
Beliggenhet og sevice
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

229 vurderinger
Utmerket
 
141
Veldig bra
 
54
Bra
 
14
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

16.09.2015

av Kari O

14 herlige dager på Alonissos

Paradis hotellet ligger fint til oppe i skråningen 5 min gange fra havnen greie rom og fint baseng med strandstoler og bar som er oppe til kl ett om natten. Vil du på stranden tar det 10 min å gå til en bukt med delvis rullesteinstrand. Nydelig og klart vann, fint å snorkle, mye fisk å se på. Det merkes litt at det går mot slutten av sesongen nå i slutten av desember. Men er du her for å slappe av har du kommet til rett plass. Temperaturen ligger opp mot 30 grader og i sjøen ca 25. Det er greit å leie bil, firehjuling,motorsykkel eller skuter. Gamlebyen er litt av en opplevelse og det tar 40 min å gå, en fin trimtur, ellers så kan du ta bussen. Kan anbefale denne øya med god samvittighet.

 
23.06.2024

av Stansen Hjørring, Danmark

Panorama havudsigt og det mest venlige personale

Sjældent mødt så stor venlighed og imødekommenhed fra alle på hotellet. Vælg for Guds skyld et værelse med havudsigt. Det er fantastisk. Ældre værelser men med nye gode senge. Helt fantastisk terrasse med den flotteste udsigt. Hotellet rummer alt det man forstår ved græsk hygge.

 
31.05.2024

av Mikael J

Ett hotel och en plats jag aldrig glömmer..

Ett litet hotell med en storslagen utsikt.. Vilket får frukostterrassen poolen baren och den egen matservering att kännas precis som namnet på hotellet. Närheten till havet.. och till staden gör att ingenting saknas för att få det mesta ur semestern.

 
27.08.2023

av Kicki M Boden, Sverige

Vackra soluppgångar

Ett helt ok hotel. Nära till klippbad, centrum och stränder på promenadavstånd. Hotellet skulle må bra av lite renovering. Trasiga trappsteg vid poolen och barområdet. Vattnet i poolen väligt varmt, inte alls svalkande. En dusch i poolområdet i ena hörnet väldigt nära solstolarna. Frukost helt ok. Vi fick ett rum i den orenoverade delen, litet och duschdraperiet hamnade runt kroppen när man duschade. Men utsikten från vårt rum var jättefin och sängarna sköna (var med bäddmadrass, hörde att andra gäster på hotellet inte hade bäddmadrass).

 
17.08.2023

av Manuel85Como Fino Mornasco, Italia

Vista e basta!

Due stelle solo per le camere… a noi una camera vecchia e con un bagno veramente inutilizzabile… 3 mq scarsi… hotel molto datato, ma con una zona bar/piscina con vista fantastica a strapiombo sul mare… difficile da raggiungere con i bagagli… il potenziale ci sarebbe tutto… ma va migliorato!