Go. Live a little!
– ny sesong ute nå

I reiseprogrammet Go. Live a little!, har vi på Apollo sendt fem kjente profiler ut på reise til noen av våre mest populære reisemål. Her får de oppleve alt det som gjør det herlig å reise. Vi har selvsagt utfordret de å teste sine egne grenser og ta et steg utenfor komfortsonen.

 

Alle har fått hvert sitt oppdrag der de skal gjøre noe de ikke har prøvd før – og kanskje noe de aldri hadde våget å gjøre. Det handler om adrenalinskapende aktiviteter som mountainbike og canyoning, en utfordrende 3-kamp og andre spennende opplevelser både på land og til havs.

Vertskapet for Go.Live a little! er Erik Segerstedt, en folkekjær svensk programleder, sanger og skuespiller og Lisbeth Østergaard, TV og radiopersonlighet i Danmark. Denne sesongen blir kjendiser som Claudia Galli Concha, Eva Wahlström, Thomas Evers, Catrine Collins og Claudia Rex utfordret sine egne grenser. Etter alle vellykkede oppdrag venter det en herlig belønning!


Reiseprogrammet Go. Live a little! Sesong 2.

Egypt

I sesongpremieren av ”Go. Live a Little!” inviterer Lisbeth Østergaard med skuespilleren Claudia Galli, hennes mann regissøren Manuel Concha Novoa og deres døtre til Egypt. Der må de konkurrere i 3-kamp. De får også oppleve Rødehavets enorme undervannsliv på nært hold under en snorkleutflukt. En eventyrlig reise der sol og bad blandes med aktiviteter og eventyr.

Finn reiser til Egypt her »

Tenerife

Når Erik Segerstedt for første gang møter den danske danseren Claudia Rex og den norske treningprofilen Catrine Collins oppstår det et vennskap ved første blikk. På Tenerife bor de på det herlige Green Garden Resort og får teste terrengsykling nedover Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide (3718 moh.) – hele veien ned til stranda. De får dessuten oppleve en solfylt utflukt på havet der de overraskes av delfiner – som en bonus.

Finn reiser til Tenerife her »

Gran Canaria

På Gran Canaria treffes danseren Thomas Evers og bokseren Eva Wahlström for et eventyr med adrenalinkick under ledelse av Erik Segerstedt. Deres utfordringer består i å ta seg opp – og ned – en dramatisk fjellside der både juvvandring i fjellbasseng og rappellering ned stup er inkludert i planen. Som belønning får de for vel utført oppdrag en rundtur i Las Palmas gamle bydel, Vegueta, med mopedtaxi og besøk på autentiske matmarkeder.

Finn reisen din til Gran Canaria her »


Dette er Go Live a little!

Med Go Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på den neste reisen din med Apollo. Reisemålene har alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til – før du drar.

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og legg utfor en fjellside.
Go Live a little!