Disneyland Paris

Disneyland i Paris

Ta med hele familien til Disneyland Resort Paris på et festlig eventyr. Slipp fantasien løs der både barn og voksne finner sine favoritter i Walt Disneys fantastiske verden! Prøv ut alle karuseller og attraksjoner, spis dere mette på morsomme temarestauranter og vandre rundt i de vakre miljøene. Alt dette ligger kun 32 km fra sentrum av Paris – en drømmeverden som tar familien ut på en fantasireise og gir minner for livet.

Vi anbefaler absolutt alle med barn, som er innom Paris, å besøke Disneyland i Paris.

Bestill reise til Paris >>

Les flere reisetips »

Disney Disneyland Paris

Disneyland Resort Paris er delt opp i to store temaparker: Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

Disneyland® Park

(Åpningstider: 10:00 - 23:00)
Billettbestilling til parken »

Attraksjoner

Med flere enn 50 ulike attraksjoner, fantasimiljøer, lek og spill – så finnes det noe for alle her. Hva med et besøk i Torneroses slott, Pocahontas indianerlandsby, jernbanen fra Det Ville Vesten som tar hele familien rundt mellom alle attraksjonene, eller den nye og oppgraderte berg- og dalbanen Space Mountain: Mission 2? La deg bli skutt ut i verdensrommet gjennom en 36 meter lang kanon for deretter å kjøre i svært rask fart forbi planeter og asteroider. Garantert et adrenalinkick for de litt større barna i det gravitasjonen forsvinner og du flyr gjennom mørket og de blinkende stjernene. For de som er litt mindre, finnes det også et stort antall tilpassede attraksjoner – som for eksempel "It's a small world" – som er en roligere båtreise på havstrømmer som fører deg gjennom en vakker tunnel med syngende fantasifigurer og miniverdener. Eller hva med et besøk i Peter Pans verden (Peter Pan's Flight) der du hilser på pirater, havfruer og indianere.

Underholdning

I Disneyland Paris kan alle i familien delta på morsomme aktiviteter. Har du for eksempel drømt om å bli en jedi? Nå har du sjansen til å bli trent av ekte jedi-riddere hos Jedi Training Academy, i alle fall om du er mellom 7-12 år. Den store Disney-paraden finner sted på dagtid og er en fargesprakende dansefest der alle de store karakterene og deres venner er med. Ved dårlig vær kan programmet endres siden det hele foregår utendørs.

Mat og drikke

Når magen rumler er det på tide å få i seg noe å spise. Det finnes et stort antall plasser å spise. Med flere enn 60 restauranter, kaféer og fast-food steder, er det noe å innta for alle ganer. Del på en rom-pizza på Buzz Lightyear’s Pizza Planet Restaurant eller nyt en eksklusiv meny i et riddermiljø på á la carte-restauranten Auberge de Cendrillon. På de litt finere stedene bør du ha forhåndsbestilt et bord siden de er så populære.

Klar for en iskrem i solen? Da anbefaler vi et besøk på The Gibson Girl Ice Cream Parlour. Dette er et virkelig hyggelig sted med et stort utvalg av smaker fra Ben & Jerry’s. For deg med matallergier har Disneyland Resort Paris tatt en seriøs holdning til dette og har retningslinjer som skal fungere for alle. Om du vil vite mer om det, les mer om tilrettelagt mat her (på engelsk).

Walt Disney Studios® Park

(Åpningstider: 10:00 - 21:00)

På Walk Disney Studio® Park får de besøkende se hemmelighetene og håndverket bak filmene – både de animerte som de virkelige. Lær deg hvordan spesialeffekter skapes digitalt og benyttes for å gi liv til fortellinger som Biler, Toy Story og Edderkoppmannen.

Attraksjoner

På Disney Junior Live on Stage: Get Up and Dance! får de litt yngre besøkende få treffe sine favoritter, som Mikke Mus, Minni Mus og Langbein. Det er en magisk forestilling med dans, sang og bevegelige scener. Forestillingen varer i 20 minutter.

På Art of Disney Animation® kan barna forsøke å skape egne animasjoner og tegnefilmer selv. Lær mer om hvordan Walk Disney kunne skape magi i malte figurer med bevegelser, stemmer og lydeffekter – inspirasjon og kunnskap blandet med lek og læring!

Underholdning

I Animagique® har Donald Duck stjålet Mikke Mus sin nøkkel til filmrommet. Publikum dras inn i en herlig galskap av en forestilling der Løvekongen, Dumbo og Den lille havfruen slippes løs i sitt eget eventyr.

CinéMagique er en hyllest til hundreårsjubileet av film som fortellerform, og der du blir med på reisen fra svart-hvit stumfilm og hele veien frem til i dag med digitale spesialeffekter og animasjoner. Filmkarakterene hopper ned fra duken og får liv på scenen. Filmhistorie og barndomsminner møter varme og spenning når mange store filmøyeblikk passerer i revy.

Transport fra flyplassen

Fra flyplassen Paris Charles de Gaulle går det direktebusser til Disneyland®: Magical Shuttle Airport Transfer tar dere hele veien frem til fornøyelsesparkene. For å være garantert en plass på bussen er det en fordel å ha bestilt denne på forhånd. Reisen tar ca 45 minutter. For mer informasjon om de ulike transportalternativene, som for eksempel tog fra Paris, klikk her (på engelsk).

Billetter og bestilling: For aktuelle billettpriser og pakketilbud, besøk den offisielle hjemmesiden.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.