En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

1895 vurderinger
Utmerket
 
1331
Veldig bra
 
396
Bra
 
91
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

01.08.2016

av Bernt L Sumy, Ukraina

Topp service

Hotellet er i utgangspunktet gammel, men det er puset opp og fremstår som attraktivt. Nytt bad, nye madrasser, nytt service etc etc. Servicen er bra med engasjerte medarbeidere. Maten er så som så, spesielt maten på "strandfesten". Den kostet og var ikke verdt pengene. Sandstrendene er så som så. Mye bedre på Arabia Azur. Gratisvinen ...... camel pee :-(

 
03.05.2012

av Feriefantomet Akershus

Alt innen rekkvidde

Hurgada er ikke verdens vakkreste sted, men på hotellområdet glemmer du dette. Her er personalt hyggelig og meget hjelpsomme. Rengjøring, oppfylling av rommets minibar med vann og brus, nye håndklær + strandhåndklær hver dag. Alt: basseng, strand, spise og drikkesteder osv. er innen to minutters rekkevidde. Ønsker man litt shopping er det et lokalt "marked" rett utenfor porten på hotellet. Anbefales, men som all annen service i Egypt ligger det en undertone av litt driks i luften.

 
01.02.2012

av GeirHau Fagernes, Norge

Meget bra!

Hyggelig betjening, flotte rom, bra basseng, god mat, godt øl, elendig brennevin

 
05.10.2011

av Knut F Elverum, Norge

Det lille i det små

Arabella Azur Resort skuffer litt med resepsjonen; nesten så Agatha Christie kunne ha dukket opp der. Men så er hotellet glimrende, med mange, mange rom fordelt i mange mindre bygg i "nubisk" stil inne på området, som har flere grøntanlegg og to pooler. To strender er tilgjengelige per trapp. Vi var der i september, da var "bare" tre av fem spisesteder åpne, det gjorde all inclusivekonseptet litt kjedelig i matveien. Ellers var vår mest positive opplevelse nettopp dette at man bor sammen med mange mennesker, men likevel uten å føle at det er en vrimmel. Eneste negative: Veldig pågående "selgere" av ansiktspleie, hånd- og fotpleie og massasje. De tok ikke nei for et svar, men måtte faktisk avvises med sinne.

 
19.06.2024

av Kira D

perfekter Urlaub!

Ich kann dieses Hotel wirklich nur empfehlen! Das Essen ist super lecker, für jeden etwas dabei. Die Zimmer sehr sauber und die Mitarbeiter total zuvorkommend. Die Animation ist auch sehr gut. Ich würde jedes Jahr wieder kommen. Einfach nur wunderbar hier