Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!

Ukens Deal: Emiratene

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på våre reiser til De forente arabiske emirater. Bestill nå med avreiser i perioden 18/12 2023 – 1/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Bestill senest 15. oktober 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hampton by Hilton Marjan Island ligger ved en 750 meter lang privat sandstrand. Solsenger, parasoller og håndklær kan lånes ved stranda og bassenget. I bassengområdet er det et basseng, et separat barnebasseng og poolbaren H2O. På stranda har H2O en mobil strandbar, en drikkevogn.

På hotellet er det en bufférestaurant og to à la carte-restauranter, Karma Kafe by Buddha-Bar som serverer asiatiske retter og Claw BBQ Restaurant som har spesialisert seg på grillet kjøtt, fisk og skalldyr. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Det ligger en bar i lobbyen som serverer drikke og enklere retter samt en kafé.

Vil du holde formen i ferien er det et treningssenter og på stranda kan du spille sandvolleyball. For ditt velvære er det et spa (mot avgift) som tilby behandlinger samt en badstue. Aldersgrense i spaet er 16 år. For de yngre gjestene er det en barneklubb for barn 4-11 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Ungdommer fra 12 år har en egen klubb der de kan henge, treffe venner og ha det gøy.

Cirka 8,5 kilometer til Al Hamra Mall og cirka 30 kilometer til sentrale Ras Al Khaimah. Til Dubai er det cirka 90 kilometer.

Aldersgrense:
For å sjekke inn på dette hotellet må minst en person i selskapet være over 21. år.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl.06.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker fra kl. 12.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra lunsj ankomstdagen til og med frokost avreisedagen. (Ved sen ankomst kan lunsj inntas på avreisedagen.)

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa –sommer 2023

Tiltalende Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah passer både store og små feriegjester. Her er det en 650 meter lang sandstrand og herlige badebasseng. Bestiller du All Inclusive i tillegg, så har du full oversikt over reisekassen underveis.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – vinter 23/24

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger ved den hvite paradisstranda i Ras al Khaimah. Her venter late dager ved bassenget og i barnebassenget eller på stranda. Legg til All Inclusive for en komfortabel ferie.