Fairmont Ajman

Fairmont Ajman

 • * Privat sandstrand
 • * Spa på hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Det fine hotellet Fairmont Ajman ligger rett ved stranda i emiratet Ajman, bare 40 kilometer fra det sentrale Dubai. Det er et moderne hotell på hele 14 etasjer med en dramatisk og imponerende arkitektur! Her kan du slappe av ved det romslige bassengområdet eller ved hotellets private sandstrand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fairmont Ajman er et moderne hotell med flere restauranter og barer. Á la carte-restauranten Gioia (ikke inkludert i halvpensjon) og bufférestauranten Dedicated serverer moderne italiensk mat og internasjonal buffé. Det er også en tyrkisk restaurant Kiyi Turkish (ikke inkludert i halvpensjon) og en pool-/strandrestaurant med enkle retter (ikke inkludert i halvpensjon). Cocktailbar og en cigarlounge. Hotellet serverer også afternoon tea.

Hotellet har et stort og fint bassengområde med barneseksjon i bassenget og poolbar. Solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som serverer enklere retter. Hotellstrand med solsenger og parasoller.

Wifi inkludert på hele hotellet. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Lekeplass. Biljard mot avgift. Bordtennis, tennis og sandvolleyball og utlån av kajakker. Frisør.

Det er cirka 1,5 kilometer til nærmeste tettsted. Hotellbuss til Dubai Mall én gang om dagen (forhåndsbestilling i resepsjonen).

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til halvpensjon eller All Inclusive er måltidet inkludert for barn 2–11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé, lunsj og middag i restauranten Dedicated.
 • Ubegrenset med forfriskninger, visse vin- og ølsorter til maten og på utvalgte hotellbarer fra kl. 11.00- 23.00.
 • Dine around (valgfritt): Mulighet for å bytte lunsj eller middag og spise i Kiyi (tyrkisk restaurant) eller Gioia (italiensk restaurant) med en kredit på AED 100 per voksen/AED 50 per barn – per måltid/dag. Denne kreditten kan ikke samles opp eller overføres til en annen dag om den ikke benyttes.

All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • Hotellet er et populært sted å feire bryllup og det medfører at det kan være livlig og oppfattes som støyende i helgene.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en gullkantet ferie. Høydepunktet er hotellets sandstrand med utsikt over Persiabukta. Her bor du i romslige, elegante rom i det rolige emiratet Ajman. Hotellets gratisbuss kjører deg til Dubai Mall slik at du kan oppleve Dubai også.