Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
6,2 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Rommet som var nyopp-pusset
-
De som jobber der må yte service.Vår sønn og hans familie var ikke registrert på hotellet og etter mye om og men fikk de tildelt et midlertidig rom.Ingen unnskyldning å få.Må lære seg å smile og være litt hyggelige.Fikk inntrykk av at det var personer som er født deprimerte,men det gjelder også de som jobber utenom hotellet

Bekreftet gjest: 2023-08-15


5 av 10

+
Beliggenheten, de ansatte, frokost, utvalg tv-kanaler, prisen
-
Dårlig mat (untatt frokost), nesten aldri dekning på WiFi

Bekreftet gjest: 2023-08-15


9 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-08-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-08


7 av 10

+
Beliggenheten
-
Oppgradering av solsenger og parasoller

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Plassering
-
For høy lyd i bar området ute om kvelden

Bekreftet gjest: 2023-08-08


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Syntes det var dumt at det ikke var noen Apollo utflukter fra hotellet. Litt rotete heissystem.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Bedliggenhet
-
Vanskelig å finne fram, alt for mange trapper.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Flott beliggenhet ved stranden. Superior rom for familie var store og flotte. God frokost. Bra rengjøring.
-
Hotellet burde slått ned på de som kaprer solsenger ved bassenget. Opplevde flere ganger at solsenger var «reservert» med håndklær grytidlig om morgenen, gjerne også uten at de ble særlig brukt utover dagen.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Alt for mange trapper og vanskelig å finne fram.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

212 vurderinger
Utmerket
 
52
Veldig bra
 
75
Bra
 
44
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

31.07.2023

av Oskar J Sarpsborg, Norge

Ok hotell

Ålreit hotel, men opplevde nesten hver dag at døren til hotellrommet var åpen når vi kom tilbake fra stranden, har sannsynligvis stått åpen siden vaskedamen har vært på rommet. Skjedde nesten hver dag, så bare flaks at ingen var inne å stjelte hos oss. Ellers var hotellet ålreit, litt dårlig frokost.

 
15.07.2023

av Karin B

Hold dere unna manikyr salongen på hotellet.

Veldig greit hotell, maten er så som så. Men anbefaler IKKE å gå innom å få manikyr på hotellet, negle dama filte ned neglene mine så jeg begynte og blø. Forlengelsen er langt utenfor min negel og etter 15 min holder dem på å falle av, kjempe dårlig på å lakke neglene da bare halvparten er lakket ordentlig.

 
17.07.2022

av Jorunn Ø Båtsfjord, Norge

Dårlig valg av hotell

Et kaotisk bygg. Flere bygninger som er laget sammen til ett hotell. Her må man gå opp og ned trapper for å kunne komme seg til riktig bygg, for så å kunne ta heis til sin etasje. Passer ikke for barnefamilier og folk med handicap. Hotellrommene vi hadde var fine og nyoppussede. Personalet i poolbaren var smilende og blide. Personalet i resturanten virket sure og lite imøtekommende. Vi valgte heller å spise lunsj på nabohotellet pga personalet. Massasjen var mer en torturopplevelse enn en vellværebehandlig. Hun som ga oss manikyr ødela negglene våre ved å file de helt bort og pusset så mye oppå negglene slik at det ble sår.

 
07.08.2019

av wevevik Båtsfjord, Norge

Forferdelig hotell - styr unna

Positivt: Nært stranda. Superior rommene er fine, selv om badet luktet mugg. Mørkhåret jente i bassengbaren var hyggelig. Renholdet av rommene. Selv om jeg fant en brukt snuspose under senga ved avreise (fra forrige romgjest?), var jeg fornøyd med daglig renhold. Negativt: Iskaldt basseng (midt i juli) gjorde at det ble lite brukt. Hotellet er en labyrint, tydeligvis bygd i flere steg og det tok unødvendig lang tid å komme seg til og fra bassengområdet/stranda. Tenker med gru på hva som kunne skjedd hvis det oppsto brann. Hotellet er ikke barnevennlig/rullestolvennlig. Har dere med barn som trenger barnevogn så velg et annet hotell eller belag dere på masse bæring. Sikkerheten til barn var dårlig. Vi så mange skumle feller hvor små barn kunne falt opptil 4-5 meter rett ned på grunn av store mellomrom mellom sprinkler i trapper og gelendere. Personalet er sure og ingen kan engelsk. Hotellsjefen er verst og behandler til og med gjestene som dritt (Dette ble observert, vi hadde heldigvis ingenting med ham å gjøre). Når han er en drittsekk mot gjestene sine, hvordan behandler han da sine ansatte? Er det derfor de aldri smiler, men løper rundt som om de er redd pisken? PS. Styr unna skjønnhetssalongen. De er amatører. De aner ikke hva manikyr er. 40 leva for å få lange negler filt ned til korte stumper og deretter dårlig lakkert. Resultatet var så dårlig at vi ikke kunne annet enn å le. Åtteåringen vi hadde med kunne gjort en bedre jobb. PS 2. Massasjen var alt annet enn velværemassasje. Den ene av offrene hadde vondt i tre dager etterpå.

 
14.07.2018

av Kristoffer Hell V Stavanger, Norge

Veldig bra hotell med god beliggenhet

Dette hotellet har det du trenger. Fine rene rom. Koselig basseng og hyggelige hjelpsomme ansatte. Kjempe koselig å ta seg en drink i baren ette middag og nyte den fine utsikten som er mot havet. Det som trekker litt er at frokosten er lite fristende og kjedelig. Det ble slik at vi ente opp med å heller bestille toast fra baren til frokost. Men ellers er det ikke noe å utsette på dette hotellet som har fin utsikt og veldig kort vei til stranden. Det er snakk om 20 meter fra heisen til stranden. De fleste snakker iallefall litt engelsk så de kan hjelpe med det som man trenger hjelp til. Hotellet anbefales 😊😊