Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 43 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Service
 
7,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-20


10 av 10

+
Service, renhold og mat
-

Bekreftet gjest: 2019-08-20


5 av 10

+
Hotellet liggersentralt til i Sozopol.
-
Bedre rengjøring. I løpet av oppholdet rengjorde dem rommet én gang.

Bekreftet gjest: 2019-08-20


10 av 10

+
Rene hånd kler hver dag, bra rengjøring og ryddet senger hver dag.
-
Ingen.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-13


10 av 10

+
Nye superiorrom
-

Bekreftet gjest: 2019-08-13


3 av 10

+
Spa avdelingen var veldig enkel, men behandlinger jeg hadde var veldig bra. Personalet i baren ved svømmebassenget var høflige og service innstilte.
-
Først og fremst personalet på hotellet bør lære seg kunde behandling. hotell « manager», var frekk og uhøflig.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


6 av 10

+
Trivelig personal. Fint bassengområde. Rommet litt så som så.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-07


5 av 10

+
Kort avstand til beach
-
Bedre renhold pool, bedre utvalg frokost,,bedre restaurant.

Bekreftet gjest: 2019-08-06


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

197 vurderinger
Utmerket
 
51
Veldig bra
 
72
Bra
 
38
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

07.08.2019

Innlegg av wevevik Båtsfjord, Norge

Forferdelig hotell - styr unna

Positivt: Nært stranda. Superior rommene er fine, selv om badet luktet mugg. Mørkhåret jente i bassengbaren var hyggelig. Renholdet av rommene. Selv om jeg fant en brukt snuspose under senga ved avreise (fra forrige romgjest?), var jeg fornøyd med daglig renhold. Negativt: Iskaldt basseng (midt i juli) gjorde at det ble lite brukt. Hotellet er en labyrint, tydeligvis bygd i flere steg og det tok unødvendig lang tid å komme seg til og fra bassengområdet/stranda. Tenker med gru på hva som kunne skjedd hvis det oppsto brann. Hotellet er ikke barnevennlig/rullestolvennlig. Har dere med barn som trenger barnevogn så velg et annet hotell eller belag dere på masse bæring. Sikkerheten til barn var dårlig. Vi så mange skumle feller hvor små barn kunne falt opptil 4-5 meter rett ned på grunn av store mellomrom mellom sprinkler i trapper og gelendere. Personalet er sure og ingen kan engelsk. Hotellsjefen er verst og behandler til og med gjestene som dritt (Dette ble observert, vi hadde heldigvis ingenting med ham å gjøre). Når han er en drittsekk mot gjestene sine, hvordan behandler han da sine ansatte? Er det derfor de aldri smiler, men løper rundt som om de er redd pisken? PS. Styr unna skjønnhetssalongen. De er amatører. De aner ikke hva manikyr er. 40 leva for å få lange negler filt ned til korte stumper og deretter dårlig lakkert. Resultatet var så dårlig at vi ikke kunne annet enn å le. Åtteåringen vi hadde med kunne gjort en bedre jobb. PS 2. Massasjen var alt annet enn velværemassasje. Den ene av offrene hadde vondt i tre dager etterpå.

 
14.07.2018

Innlegg av Kristoffer Hell V Stavanger, Norge

Veldig bra hotell med god beliggenhet

Dette hotellet har det du trenger. Fine rene rom. Koselig basseng og hyggelige hjelpsomme ansatte. Kjempe koselig å ta seg en drink i baren ette middag og nyte den fine utsikten som er mot havet. Det som trekker litt er at frokosten er lite fristende og kjedelig. Det ble slik at vi ente opp med å heller bestille toast fra baren til frokost. Men ellers er det ikke noe å utsette på dette hotellet som har fin utsikt og veldig kort vei til stranden. Det er snakk om 20 meter fra heisen til stranden. De fleste snakker iallefall litt engelsk så de kan hjelpe med det som man trenger hjelp til. Hotellet anbefales 😊😊

 
02.07.2018

Innlegg av MartineS1250

Helt ok hotell

Fin beliggenhet nært strand og i gåavstand til den gamle byen. Ikke spesielt god mat i restauranten, helt ok frokost. Små balkong, men store dobbeltrom. Rent og ok standard. Iskaldt basseng, selv på de varmeste sommerdagene. Dyrt å leie solsenger på stranden nedenfor (25 leva for to senger). Ikke dra på dette hotellet om du har heisskrekk, for det er så og si umulig å komme seg fra A til B uten å ta heis. Veldig snirklete, mye nivåforskjeller og lett å gå seg vill. Tør ikke tenke på hvordan en evakuering ville artet seg. Hyggelig betjening og servitører, men jevnt over dårlige engelskkunnskaper.

 
13.08.2017

Innlegg av Kristine J Rogaland, Norge

Oisann, dette var en nedtur....

La det først være sagt: personalet, både renhold, i resepsjon og på barer, var av første klasse og var svært imøtekommende og oppmerksomme. Ingenting å sette fingeren på her. Beliggenheten til hotellet var også perfekt, like ved stranden og close til både gammel og ny del av byen. De 2 rommene vi fikk derimot....I den gamle delen av hotellet, det var svært, svært skuffende. Dobbeltrommene var veldig små, ikke plass til 2 kofferter. Det ene badet var noe fornyet, det andre trengte absolutt å fornyes. De var trange, fuktige og på begge badene luktet det kloakk. Altanen hadde 2 klappstoler. Det var såvidt plass til at ett menneske kunne sitte der. Vi har bodd rimelig før, men ikke i nærheten av dette nivået. AirCondition fungerte i 2 netter, så var det stopp. I 30 grader + ble det noe varmt. Vi sa ifra flere ganger og fikk beskjed om "will be fixed in a moment" hver gang. Siste dag og natt fungerte AC igjen. Om du vurderer å bestille rom på dette hotellet, bestill rom i den nye delen, den gamle delen burde ikke vært leid ut.

 
11.07.2017

Innlegg av Ingvil F

Fint hotell

Flott hotell sentralt i sozopol. Rent og grei størrelse på rommene. Hyggelig betjening og god service. Nært strand og en rekke restauranter. En eller flere turer innom gamlebyen anbefales på det sterkeste.