En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

140 vurderinger
Utmerket
 
57
Veldig bra
 
46
Bra
 
22
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

23.06.2019

av kaurstad

Finally å good place to stay

Etter å ha reist rundt i bulgaria i bil så er dette faktisk hotellet som scorer høyest, ja langt over andre 4 og 5 stjerners hoteller. Anbefales. Hyggelig betjening. Fin beliggenhet. Rent. Valuta for pengene og Wi-Fi!

 
14.08.2018

av synnemeg Trondheim, Norge

Fint sted

Utrolig bra beliggenhet! Noe av det beste med hotellet. Rett på stranda, en liten spasertur unna gamlebyen og kun en liten kjøretur unna Sunny Beach. I tillegg mange restauranter og aktiviteter i umiddelbar nærhet. Rommet var fint. Bassenget var litt lite, men dette gikk greit da vi lå så nærme stranda. Servicen var nok ikke noe å skryte av, spesielt ikke fra resepsjonistene. De virket oftere irritert enn imøtekommende, og det var lite hjelp å få. De hadde f.eks. ingen kunnskap å dele angående busstider til sunny beach osv, noe som jeg personlig forventer at en resepsjonist skal ha litt kunnskap om, når busstoppet ligger 3 min unna. Ellers var frokosten grei, men litt lite utvalg, og mest søtsaker. Gikk lei etter et par dager, men fint at det var flere restauranter i nærheten. Alt i alt var oppholdet vellykket, og det største pirket er at hotellarbeiderne kunne vært hyggeligere og mer imøtekommende mot gjestene.

 
06.08.2017

av cecilie w Holmestrand, Norge

God beliggenhet

God beliggenhet med kort gangavstand til gamlebyen og handlegate i Nybyen. En heistur ned til stranda med godt utvalg av spisesteder i umiddelbar nærhet. Frokosten er ingen ting å skryte av med mindre du ønsker å starte dagen med dessert. Sengene er grusomme.

 
13.07.2017

av Randi M Ankenes, Nordland, Norway

Anbefales!

Flott hotell for voksne, nydelig mat og trivelig personal. Noe harde senger, ellers alt ok. Hotellet ligger helt på stranden som er nydelig. Rolig område, koselige gater å rusle rundt i på kveldene. Gåavstand til gamlebyen og lite lokomotiv kjører mellom Nessebar og Sunny Beach.

 
13.06.2017

av Magnus G

Rom for forbedring

+rom rent +bra beliggenhet og stille omgivelser - sure folk ingen av de ansatte som har lært seg å smile. - ene plaststolen knakk stol ryggen på mens jeg satt i den og fikk sår på ryggen etter den men jeg ente opp med å måtte betale for den. (Stoler som står på balkongen for rom.) - elendig frokost samme greiene vær dag og eneste som gikk Ann å drikke til var vann. - ingen god kaffe. - tok 25 minutter å få en irsk kaffe i baren og det var mer karsk. Bare kaffe og whiskey.