Smakopplevelser på Seychellene

Seychellene byr på spennende dufter og smaker, her kan du nyte alt fra nytrukket fisk, eksotisk frukt til smaksrike curryretter. Seychellene har garantert noe for alle ganer. Her er våre beste tips for en kulinarisk smaksreise! 

Grillet fisk er et must under ditt opphold på Seychellene

Seychelliske spesialiteter

 

Nyt eksotisk frukt

Her finner du alt fra kokosnøtter og brødfrukt til papaya, bananer og mango. Hvorfor ikke kjøpe med litt fersk frukt til stranda. Visste du forresten at det bare på Seychellene er det over 30 forskjellige typer bananer? Av lokalbefolkningen benyttes bananer både i utsøkte desserter og i lekre matretter.   

For deg som er glad i fisk og skalldyr er Seychellene det perfekte reisemålet. Du bare må teste noen av de lokale favorittene! Her kan du meske deg med dagsfersk fisk som grilles over kokosnøtt skall, hvilket gir fisken en ekstra god smak og aroma. En annen fiskerett bør smake på er grillet barracuda, fisken fylles med hvitløk, ingefær og chili før den legges på grillen, høres godt ut ikke sant? Du må heller ikke gå glipp av den populære kreolske retten blekksprut-curry, en sterk gryte som serveres med ris – en skikkelig smakseksplosjon! -

Nyt eksotisk frukt

Her finner du alt fra kokosnøtter og brødfrukt til papaya, bananer og mango. Hvorfor ikke kjøpe med litt fersk frukt til stranda – frisk og tørsteslukkende! Visste du forresten at det bare på Seychellene er det over 30 forskjellige typer bananer? Av lokalbefolkningen benyttes bananer både i utsøkte desserter og i lekre matretter.   

Matmarked, Seychellene Matmarked på Seychellene er en spennende opplevelse.

Ta turen til et spennende matmarked

Er du i Seychellenes hovedstad Victoria er et godt tips å besøke det fargerike matmarkedet Sir Selwyn Clarke Market. Her kan du handle alt fra nytrukket fisk, diverse krydder, lokal honning, eksotisk frukt og mye mer. Hvorfor ikke knipse noen bilder og ta med deg noe fra suvenirbutikken hjem.

Dessuten fins en liten bistro i hjertet av markedet, der du kan velge mellom spennende retter og ta en pause mens du ser på folkelivet, eller hvorfor ikke slå deg ned med en kald Seybrew - et lokalt seychellisk øl! 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Seychellene, finn og bestill en reise til Seychellene eller se alle de fantastiske hotellene.

Hotellene på Seychellene

  • Det lille ekstra i ferien 
  • Gangavstand til en av verdens fineste strender på øya Praslin
  • Bo omgitt av tropiske vekster og herlige bassengområder på hovedøya Mahé.
Se alle hotellene på Seychellene

Seychellene

  • Fantastiske strender
  • Herlige naturopplevelser 
  • Snorklingsopplevelser utover det vanlige

Alle reisetips til Seychellene

Her finner du våre beste tips til de absolutt fineste strendene, de beste naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle reisetips til Seychellene