Sertifisert yogalærerutdanning - 200h Yoga Teacher Training

Bli sertifisert Yoga-lærer! I samarbeid med Satwik School of Yoga tilbyr vi komplett yogalærerutdanning på 200 timer sertifisert av Yoga Alliance. En trygg og stabil utdanning med erfarne og kunnskapsrike lærere hvor du får mulighet til å utvikle deg selv og dine evner for deretter å jobbe som yogalærer.

Denne pakken inneholder det meste du trenger for å delta i utdannelsen- boende, mat og materiell. Alt dette til markedets beste pris og med mest innhold for pengene. Når du er ferdig vil du være kvalifisert til å registrere deg hos Yoga Alliance som en RYT 200, hvilket gir deg en globalt anerkjent utdannelse. Riyas Babu, er en anerkjent indisk yogamester med internasjonal undervisningserfaring, leder programmet, og vil have fokus på yogafilosofi og meditasjon. På undervisningsplanen står tradisjonell lære og moderne vitenskapelige perspektiver. Denne kombinasjonen vil gi elevene en opplevelse av personlig utvikling og yogisk forståelse.


Dette er inkludert i utdanningen

 • Asana (Hatha, Ashtanga og Yin), sekvensering, justering, undervisningspraksis, mantralæring og anatomi
 • Filosofi: Forskjellige filosofier om hinduisme, Yoga Sutra, grunnleggende om Buddhisme, Meditasjon, Vitenskap og Spiritualitet, Grunnleggende om Ayurveda
 • Praktiske studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, Undervisningspraksis, Tilpasning og Mantralæring, Kriyas og Bandhas

Fordelene med nettopp denne utdanningen:

 • Spesielt fokus på filosofi og historie
 • Integrerer Ayurveda i pensumet
 • Drevet av erfarne indiske lærere
 • Spesialdesignet vegetariske måltider
 • Stille og magisk beliggenhet på La Pared på Fuerteventura eller Porto Myrina på Limnos
 • Mulighet til å surfe
 • Fremtidig mulighet til å samarbeide med oss, da vi arbeider tett sammen med våre elever

Hvordan melder jeg med på?

For å delta på denne 200 timers utdanningen som går over fire uker, må du fylle ut bestillingsskjemaet, som du finner ved å klikke deg i den blå boksen til høyre. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse 2-5 virkedager etter at du har fyllt ut skjemaet.


Hvem kan delta på denne utdanningen?

Dette er en utdanning for deg som vil ta yogaen til neste nivå og utdanne deg til yogalærer for å på sikt kunne jobbe som yogainstruktør.

Undervisningen vil foregå på engelsk, derfor er grunnleggende engelskkunskap et krav for å kunne ta utdanningen.

Program for utdanningen

Uke 1:

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Yogafilosofi

13.30 Lunsj

14.00 Mantralæring

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 2:

07.30 Morgenmeditasjon

08.30 Ashtanga vinyasa

10.00 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14,00 Anatomi, justering og finpussing

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 3

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Undervisningsteknikker og praksis

13.30 Lunsj

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 4

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Kriyas og Bandhas

13.30 Lunsj

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Kveldsmeditasjon

20.30 Chanting (varierer)

En dag hver uke vil det være en fridag, så du kan utforske hotellet og det øvrige sportstilbudet, eller du kan dra på en utflukt.

Info om utdanningen

Pris fra: 29. 998,-

Dato: 5. jan -2. feb 2024

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avreisested: Oslo, Gardemoen

 Dette er inkludert i reisen:           

 • Sertifisert Yogalærerutdanning 200 timer
 • Fly tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje 20 kg + håndbagasje
 • Transport tur/retur
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
 • Hotell & treningsresort i toppklasse

* Enkeltromstillegg 10.000,- for 4 uker.

BESTILL

Kontakt oss: [email protected]

En smak av India

Disse ukene vil det kanariske kjøkkenet få besøk av en kokk fra Kerala, India. Det indiske kjøkkenet tilfører en autentisk og lekker touch til retreaten og vi benytter oss av ferske urter fra hotellets egen urtehage, lokale ingredienser og krydder med teknikker fra det sørlige India. Deltagerne kan se frem til tapas, paella, Papas arrugadas og andre kanariske spesialiteter i skjønn forening med indiske lekkerheter.

Tibetansk munk

Under retreatet får vi besøk av en tibetanske munk som deler åndelig visdom, mindfullness-øvelser for å finne indre fred, buddhistiske læresetninger og andre spirituelle tradisjoner for en dypere forståelse av sammenhengen mellom kropp, sinn og sjel. I tillegg vil du få veiledning om hvordan du kan leve et meningsfylt liv overfor deg selv og andre, som kan hjelpe alle deltakere til å leve i harmoni med miljøet og samfunnet.


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 

Kailash er en dyktig vegansk indisk kokk og erfaren yogalærer med en hjerte for å benytte urter og krydder for å skape lekre og sunne plantebaserte måltider. Kailash begynte med yoga i en alder av 11 år og har siden den gang besøkt mange ashram over hele India, for å få en dyp forståelse for yogafilosofien og koblingen til et riktig kosthold. I 2014 gjennomførte Kailash en 200-timers yogalærerutdanning ved Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og tok eksamen fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers utdanning. Denne omfattende bakgrunnen i yoga har formet Kailashs innstilling til matlaging, siden han anser at en næringsrik kost er avgjørende for fysisk og mental velvære.
Kailash har lang erfaring som kokk, etter å ha jobbet på et flertall yogafestivaler og retreater over hele India, spesialisert på vegansk mat og satwic-mat. Han har også gjennomført workshops om rå veganisme. Kailashs kunnskap om de ulike stilene innen indisk matlaging er omfattende og han er god til å benytte en rekke ulike urter og krydder for å etterligne unike og smaksrike retter. Han etterstreber å skape oppskrifter som tiltaler et bredt spektrum av smaker og preferanser.

 

 

 


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas