Yoga & Meditasjonsretreat

I samarbeid med Satwik School of Yoga tilbyr vi en ukes yoga- og meditasjonsretreat på La Pared - powered by Playitas. Under ledelse av yogaguruen Riyas Babu (Kerala, India) får du mulighet til en ukes pause fra hverdagens rutiner og plikter. Bli med på et yoga- og meditasjonsretreat for å gi kropp og sjel en ny start i varme og vakre omgivelser.

Om retreaten

Treningen holdes av erfarne indiske yogalærere, er utviklet til å hjelpe deltakerne med å integrere kunnskapen om yoga i det daglige livet. Vi vil praktisere tradisjonell Hatha yoga eller Ashtanga Yoga, pusteteknikk, Asana (fysisk praksis), samt meditasjon. Det vil bli mulighet for å se nærmere på de filosofiske aspekter av yoga i de ukentlige workshopene, om du har et ønske for å forstå yoga, mer som en fysisk praksis.

Vår Yin-undervisning om kvelden vil fokusere på rolige bevegelser og holde de ulike stillingene lengre slik at kropp og sjel skal få slappet av. Det vil bli mulighet til å gjøre yoga og meditasjon på stranda for virkelig å få mest mulighet ut av den nydelige naturen.

Denne retreaten passer for alle uansett erfaring og kondisjonsnivå. Noen av de kjente fordelene med yoga er at det reduserer kroppssmerte, øker fleksibiliteten og styrken samt får en bedre regulering av det følelsesmessige forhold i kroppen.


Slik ser en dag ut

 • 7.30 Meditasjon og Pranayama 
 • 9.30 Frokost
 • 11.30 Yoga Chats (3 dager, lære om yoga og fordeler)
 • 13.00 Lunsj 
 • 16.00 Yin Yoga (60 minutter)
 • 17.00 Meditasjon (30 minutter)
 • 19.00 Middag

Programmet er foreløpig. Komplett program vil bli sendt til alle deltakere og lagt ut her.

Fordeler med å delta på yoga retreat

 • Avslappende og forfriskende
 • En lærerik opplevelse
 • En mulighet til å ta en ”time-out” fra et hektisk liv
 • Et solrikt sted som booster D-vitamin-innholdet i kroppen
 • Avstressende
 • Kropp og sjel i balanse

Hvem kan delta

Denne reisen er for deg som liker yoga og meditasjon. Reisen passer for alle, fra nybegynnere til de som mer erfarne.

All undervisning og trening foregår på engelsk.


En smak av India

Denne uka vil det kanariske kjøkkenet få besøk av en kokk fra Kerala, India. Det indiske kjøkkenet tilfører en autentisk og lekker touch til retreaten og vi benytter oss av ferske urter fra hotellets egen urtehage, lokale ingredienser og krydder med teknikker fra det sørlige India. Deltagerne kan se frem til tapas, paella, Papas arrugadas og andre kanariske spesialiteter i skjønn forening med indiske lekkerheter.

Tibetansk munk

Under retreatet får vi besøk av en tibetanske munk som deler åndelig visdom, mindfullness-øvelser for å finne indre fred, buddhistiske læresetninger og andre spirituelle tradisjoner for en dypere forståelse av sammenhengen mellom kropp, sinn og sjel. I tillegg vil du få veiledning om hvordan du kan leve et meningsfylt liv overfor deg selv og andre, som kan hjelpe alle deltakere til å leve i harmoni med miljøet og samfunnet.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

For å delta på denne retreaten melder du deg på ved å fylle inn bestillingsskjemaet som du finner ved å klikke i den blå boksen til høyre. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse 2-5 virkedager etter at du har fyllt ut skjemaet.

Info og påmelding

Pris fra: 11. 998,-

Dato:

 • 19. - 26. jan 2024
 • 26. jan- 2. feb 2024

Hotell: La Pared- powered by Playitas

Avreisested: Oslo

Dette er inkludert i reisen:           

 • Yoga & meditasjons retreat etter program
 • Fly tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje + håndbagasje
 • Transport tur/retur
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
 • Hotell & treningsresort i toppklasse

*Enkeltromstillegg 2 500,- per uke. 

BESTILL

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 

Kailash er en dyktig vegansk indisk kokk og erfaren yogalærer med en hjerte for å benytte urter og krydder for å skape lekre og sunne plantebaserte måltider. Kailash begynte med yoga i en alder av 11 år og har siden den gang besøkt mange ashram over hele India, for å få en dyp forståelse for yogafilosofien og koblingen til et riktig kosthold. I 2014 gjennomførte Kailash en 200-timers yogalærerutdanning ved Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og tok eksamen fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers utdanning. Denne omfattende bakgrunnen i yoga har formet Kailashs innstilling til matlaging, siden han anser at en næringsrik kost er avgjørende for fysisk og mental velvære.
Kailash har lang erfaring som kokk, etter å ha jobbet på et flertall yogafestivaler og retreater over hele India, spesialisert på vegansk mat og satwic-mat. Han har også gjennomført workshops om rå veganisme. Kailashs kunnskap om de ulike stilene innen indisk matlaging er omfattende og han er god til å benytte en rekke ulike urter og krydder for å etterligne unike og smaksrike retter. Han etterstreber å skape oppskrifter som tiltaler et bredt spektrum av smaker og preferanser.

 

 

 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas