Surf & Yoga Week

Nyhet! Bli med på vår surfe- og yogauke til surfe- og yogaparadiset La Pared- powered by Playitas på Fuerteventura. Her venter en reise i et unikt og perfekt miljø som kombinerer nybegynnersurfing og yoga av høy kvalitet og gir deg muligheten til både å lære og surfe samt utvikle deg innen surfing og gjøre yoga med profesjonelle instruktører og lærere. Kombinasjonen av yoga og surfing er en perfekt kombinasjon for kropp og sjel og har en sterk tilknytning til hverandre gjennom viktigheten av pust, kroppskontroll og kontakt med sjelen.


I samarbeid med yoga- og surfedronningen Sofie Simonsson fra Sverige og den indiske yogaguruen Riyas Babu från Satwik School of Yoga i Kerala , vil uken ha fokus på yoga og surfing for nybegynnere. Med strand og bølger rundt hjørnet og en beroligende atmosfære med fine steder for yoga, er La Pared det ultimate stedet å oppleve det beste fra to verdener.

Denne turen vil gi deg minner for livet og en nyvunnet kjærlighet til både surfing og yoga. Bestill plass i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av eventyr, restitusjon og avslapning!


Om ukens innhold:

Dagene starter med morgenyoga etterfulgt av surfing. Uken begynner med tre dager med surfetimer (4 t/dag), i samarbeid med den lokale surfeskolen Wellenkind. Her lærer vi det grunnleggende (eller frisker opp hukommelsen) om bølgesurfing og forbedrer teknikken din med profesjonelle instruktører som vil veilede deg basert på ditt eksisterende nivå. Etter surfetimene avslutter vi dagen med yoga.

Vi gjør yoga til lyden av havet og mild bris. Vi tilbyr herlige og styrkende yogatimer som forbereder kroppen på turen ut på vannet. Sofie Simonsson leder yogaøkter og holder daglige surfetimer sammen med hotellets surfeskole Wellenkind. Ledet av yogaguruen Riyas Babu får vi hyggelige klasser samt viktig filosofisk innsikt. Dette blir en uke hvor du kan utfordre deg selv både i yoga og surfing. Felles måltider for de som ønsker.


Hvem kan delta?

Alle kan delta på denne reisen. Du trenger ikke ha surfet noe tidligere for dette kurset passer for både nybegynnere og øvede surfere. Yoga-klassene passer for alle, uansett nivå da lærerne er profesjonelle på å tilpasse for ulike nivåer. Yoga’en utfyller denne uken med daglige yogatimer med høy kvalitet og gir deg mulighet til å utforske disse to spennende aktivitetene i et trygt miljø sammen med likesinnede.

Info om uken

Pris fra: 13 498,-

Dato: 5.-12. jan 2024

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Dette er inkludert:           

 • Yoga- og surf etter program
 • Fly tur/retur inkl bagasje
 • Mat på flyet
 • Transfer
 • Del i dobbeltrom                      
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middagsbuffé)
 • Fri tilgang till yogautstyr (matte, blokk mm)
 • Fri tilgang till surfebrett og våtdrakt.
 • Hotell & treningsfasiliteter i toppklasse

Enkeltromstillegg 2500,- /uke

 

BESTILL

Kontakt oss:[email protected]


Program

Program vil bli presentert snart. Slik kan en dag se ut:

07:00 Morning Yoga
08:30 Frokost
09:30-13:30 Surf
13:30 Lunsj
17:00 Slow Flow Yoga
19:00 Felles middag
21:00 Kveldsaktivitet for de som ønsker (enkelte kvelder)

Vær oppmerksom på at programmet er foreløpig og kan justeres ettersom vi forholder oss til tidevann, vær og vind. Fullstendig program presenteres ca 1 uke før avreise.

 


En smak av India

Denne uka vil det kanariske kjøkkenet få besøk av en kokk fra Kerala, India. Det indiske kjøkkenet tilfører en autentisk og lekker touch til retreaten og vi benytter oss av ferske urter fra hotellets egen urtehage, lokale ingredienser og krydder med teknikker fra det sørlige India. Deltagerne kan se frem til tapas, paella, Papas arrugadas og andre kanariske spesialiteter i skjønn forening med indiske lekkerheter.

Tibetansk munk

Under retreatet får vi besøk av en tibetanske munk som deler åndelig visdom, mindfullness-øvelser for å finne indre fred, buddhistiske læresetninger og andre spirituelle tradisjoner for en dypere forståelse av sammenhengen mellom kropp, sinn og sjel. I tillegg vil du få veiledning om hvordan du kan leve et meningsfylt liv overfor deg selv og andre, som kan hjelpe alle deltakere til å leve i harmoni med miljøet og samfunnet.

Om yogan - timebeskrivelser

Morning Yoga: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow.
Slow flow yoga: Vi forblir i visse posisjoner en lengre stund for å komme til dypere inn i kroppen og med langsomme bevegelser skifter vi fra en posisjon til en annen. 
Morning Yoga and meditation: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow og avslutter med en lengre meditasjon
Vinyasa flow: En time der vi beveger oss dynamisk som i en dans til pusten vår.
Yoga lower body: Vi fokuserer på kroppens nederste del og går dypt inn på hofter, rompe og bein.
Yoga upper body: Vi fokuserer på kroppens øverste del og går dypt inn i skuldre, skulderbladene, ryggen og bryst.
Sunrise yoga: Vi ønsker sola og den nye dagen velkommen med solhilsen..

Om surfingen

Under profesjonell veiledning av erfarne instruktører vil du lære teknikkene for både å mestre surfebrettet og forbedre yogaen din.

Surfeparadiset La Pared ligger rett ved siden av hotellet og stranden er ikke mer enn 400 meter fra hotellet til stranden. Du kan med andre ord ta på deg våtdrakten på rommet, ta brettet under armen og gå ned. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle og lisensierte innen surfing. Det er alltid ledere i vannet sammen med deltakerne.

 • Varighet surfekurs: 3-4 timer inkludert samling, gange til og fra stranden. Dt blir ca 2 timer i vannet.
 • Transport: Transport er inkludert om det skulle være behov for å dra til en annen strand.
 • Fri tilgang til surfebrett og våtdrakter i løpet av uken

Om instruktörerna

Sofie Simonsson

På sin reise rundt i verden oppdaget Sofie yoga og surf. I dag er dette hennes store lidenskaper. Sofie er først og fremst kjent for sine medaljer i Europa mesterskapet i SUP surfing (Stand Up Paddle Board ) i 2016 & 2017. Hun er landslagssurfer på det svenske SUP-landslaget og team rider for SUNOVA. Hun har Australia som base og derfra reiser hun rundt i verden og konkurrere i surfing. Hun er yogainstruktør i Sverige, på Kanariøyene, i Mexico og i Australia. Hennes to lidenskaper er en vakker kombinasjon for kropp og sjel. De har en sterk kobling til hverandre, viktigheten av pusten, kroppskontroll og kontakten med sjelen, ditt indre.

- Jeg tror på balanse i både kropp og sjel, sier Sofie. "Mine timer er inspirert av mennesker jeg har møtt rundt omkring i verden og yoga-timer jeg har deltatt på. Jeg tar med meg de elementene jeg liker og deler de med deg."  

Med Sofies erfaring og lidenskap for både yoga og surfing, er en reise til La Pared den perfekte muligheten til å oppleve den flotte kombinasjonen av både yoga og surf for kropp og sjel.
 

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Kailash er en dyktig vegansk indisk kokk og erfaren yogalærer med en hjerte for å benytte urter og krydder for å skape lekre og sunne plantebaserte måltider. Kailash begynte med yoga i en alder av 11 år og har siden den gang besøkt mange ashram over hele India, for å få en dyp forståelse for yogafilosofien og koblingen til et riktig kosthold. I 2014 gjennomførte Kailash en 200-timers yogalærerutdanning ved Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og tok eksamen fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers utdanning. Denne omfattende bakgrunnen i yoga har formet Kailashs innstilling til matlaging, siden han anser at en næringsrik kost er avgjørende for fysisk og mental velvære.
Kailash har lang erfaring som kokk, etter å ha jobbet på et flertall yogafestivaler og retreater over hele India, spesialisert på vegansk mat og satwic-mat. Han har også gjennomført workshops om rå veganisme. Kailashs kunnskap om de ulike stilene innen indisk matlaging er omfattende og han er god til å benytte en rekke ulike urter og krydder for å etterligne unike og smaksrike retter. Han etterstreber å skape oppskrifter som tiltaler et bredt spektrum av smaker og preferanser. 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas