Satwik School of Yoga

Vil du ta yogapraksisen din til neste nivå? Indiske Riyas Babu er en veldig populær og erfaren yogalærer som Apollo Sports organiserer både yogalærerutdanninger og yoga-retreater med, nedenfor finner du alle turene med Riyas Babu.

 

Om du er interessert i å dra på en avslappende yoga-retreat for å lade batteriene eller i å lære mer yoga for å kunne lære andre, er Riyas Babu en utrolig dyktig og inspirerende yogalærer som vil hjelpe deg med å utvikle deg i yogaen din. På yogaturene får du utvikle deg innen yoga, men også være med på det du vil ha ut av de vanlige idrettsprogrammene på sportshotellene, nyte klimaet, god mat og godt selskap. Les mer om de ulike turene og bestill din neste yogareise i dag!

Riyas Babu har en dyp lidenskap og kunnskap for de ulike aspektene ved yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu er, lever og underviser i yoga. Og han er flink til det! Riyas har også jobbet som journalist og skrevet romanen «In the Country of Longing». Riyas Babu er også grunnleggeren av «The Varkala International Yoga Festival» og driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India.

Følg Riyas Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga