Apollo Sports Solo

Apollo Sports Solo er perfekt for deg som reiser alene og som vil på en aktiv ferie. På solrike Fuerteventura og hotellet La Pared kan du trene, surfe, gjøre yoga – og selvsagt slappe av på solsengen, ha det moro og nyte god mat og drikke. Alt i godt selskap med nye bekjentskaper – eller alene, hvis du foretrekker det.

I løpet av uken kan du for eksempel nyte cava ved bassenget, gjøre yoga, ha piknik i solnedgangen, surfe på én av Europas beste surfestrender, slappe av i jacuzzien etter en gruppetime og feste under åpen himmel. Her finnes noe for alle og du velger selv hva du vil delta på.


Her bor du: Treningshotellet La Pared

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker å være aktiv, men samtidig vil ha en rolig og avslappende ferie rett ved havet. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser nær den vakre sandstranden La Pared, som lokker surfere, særlig nybegynnere, fra hele verden. Surfesenteret tilbyr kurs daglig, og der kan du også leie utstyr.

Området rundt hotellet er perfekt for fotturer, løping og sykling, og i tillegg finnes det mange gruppetimer og andre aktiviteter du kan delta på.


Hvem kan delta?

Denne uken passer for alle, og gjester fra både Norge, Sverige, Danmark og Finland kan delta.


Hvordan bestiller jeg?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle avreisedatoen for treningsuken du ønsker å delta på. Så er det bare å bestille reisen. Det kreves ingen annen forhåndspåmelding for å delta på treningstimene.


Ukesprogram

I løpet av uken får du mulighet til å være med på trening fra morgen til kveld, slappe av ved bassenget, mingle med nye bekjentskaper og delta på andre festligheter. Du er med på akkurat så mye – eller lite du vil.

Ukesprogram for november 2020 

Ukesprogram for mars 2021

Pris fra 7 898,– per person.

Når:

 • Søndag 22. til 29. nov 2020.
 • Søndag ​21. til 28. mars 2021.
   

Avreise fra: Oslo Lufthavn.

Dette er inkludert: 

 • Fly tur/retur og hotellopphold.
 • Eget rom (enkeltrom).
 • Helpensjon (inkludert ved bestilling av enkeltrom).
 • Skreddersydd treningsprogram til alle.
 • Alle treningsøkter i henhold til programmet.
 • Profesjonelle instruktører.
 • Ordinære aktiviteter på hotellet (se program her).

Bestill reisen her


 

Mer om treningsmulighetene på og rundt hotellet

Hotellet tilbyr gratis treningstimer som HIT, yoga, fotturer, funksjonell trening og lignende. Her finnes det også et velutstyrt treningsrom, tennisbaner og mulighet for tennisinstruktør. Gå- og løpeturer rundt sanddynene er magisk.

Koselig chillområde med badstue og oppvarmet utendørsjacuzzi. Surfeskole og surfeutstyr kan leies. Sykkelutleie med mulighet for å leie både moutainbikes og landeveissykler. Her kan du lese mer om trening på hotellet.
 

Les mer om hotellet og bestill ferien her