Reis trygt med oss

Det er ingenting som er viktigere for oss enn at kundene våre føler seg trygge og godt ivaretatt under ferien. Vi har derfor satt i gang en del ulike tiltak på hotellene våre, som blant annet innebærer forsterket hygienetiltak, opplæring av ansatte og kapasitetsplanlegging. Sist, men ikke minst – har vårt tette samarbeid med lokale myndigheter og samarbeidspartnere aldri vært viktigere, eller bedre.

Obs! Vær klar over at informasjonen om restriksjoner og rutiner vil bli justert om myndighetene endrer sine anbefalinger og beslutninger. 

Oppdatert 13. april 2021.

Viktig informasjon:

Om reisemålet blir stengt som følge av et Covid-19 utbrudd, og UD derfor fraråder reiser dit, vil reisen bli innstilt og du vil få refundert pengene du har betalt. Er du på reisemålet hvis en slik situasjon oppstår, er Apollo ansvarlig for at du kommer hjem så snart det er praktisk mulig. Les mer her.


Hvor skal du reise?

Under flikene nedenfor har vi samlet all relevant informasjon per reisemål – både før reise, under flyreisen og på reisemålet.


Generell informasjon

Her finner du mye annet som kan være godt å vite, blant annet de seneste oppdateringene om UDs reiseråd og hvorfor Apollo er det trygge valget.

Covid-19 test ved ankomst til Norge

Apollo er det trygge valget

Reiseråd

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk med Covid-19