Reist trygt med oss

Reis trygt med oss

Det er ingenting som er viktigere for oss enn at kundene våre føler seg trygge og godt ivaretatt under ferien. Vi har derfor satt i gang en del ulike tiltak på hotellene våre, som blant annet innebærer forsterket hygienetiltak, opplæring av ansatte og kapasitetsplanlegging. Sist, men ikke minst – har vårt tette samarbeid med lokale myndigheter og samarbeidspartnere aldri vært viktigere, eller bedre.

Her har vi samlet spørsmål og svar om hvordan du skal få en trygg reise, både på hotellene våre, under flyreisen og på reisemål. 

 

Viktig informasjon:

Om reisemålet blir stengt som følge av et Covid-19 utbrudd, og UD derfor fraråder reiser dit, vil reisen bli innstilt og du vil få refundert pengene du har betalt. Er du på reisemålet hvis en slik situasjon oppstår, er Apollo ansvarlig for at du kommer hjem så snart det er praktisk mulig. Les mer her.

Innreisedokumenter

Viktig! Innreisedokumenter

Covid-19 - Forsikring

Trygghet på flyreisen

På flyplassen og om bord

Trygghet på reisemålet og hotellet

På reisemålet og hotellet

Polly & Mino

Barnas ferie

Tren trygt på ferien

Sport og treningSjømannskirken

Vi samarbeider med Sjømannskirken på våre reisemål. Sjømannskirken har lang og god erfaring i å hjelpe mennesker når ulykken rammer, og beredskapen omfatter alt fra å gi omsorg til enkeltmennesker til å delta i større katastrofer som rammer nordmenn i utlandet. Sjømannskirken er til stede for alle nordmenn som trenger støtte i utlandet.

Last ned Sjømannskirkens app

Gjør reisen tryggere og last ned Sjømannskirkens nød-app. Les mer og last ned app'en på sjomannskirken.no