restauranter i milano

Restauranter i Milano

Pizza, gelato, smakfulle oster og nydelig pasta – Milano er en skikkelig matfest. Vi har samlet noen av de beste restaurantene i Milano i tre prisklasser. Nyt maten, eller buon appetito som man sier i Italia!

Bestill reise til Milano >>

Se flere reisetips til Milano

restauranter i milano Milanos beste restauranter

Billige restauranter i Milano

Tram

Tram er et populært hurtigmatsted der du for en billig penge kan kjøpe et skikkelig smørbrød. Velg og vrak innhold som laks, reker, mozzarella, majones, ruccola og guacamole.

Adresse: Via Rogoredo 113

Macelleria Equina Da Vito

Kjøttelskere kommer til å gå amok inne på Macelleria Equina Da Vito. Her serveres for det meste bare grillet kjøtt med herlig tilbehør. Her velger du drikke, et tilbehør og kjøtt fra disken. Stemningen på restauranten er veldig italiensk, og du bør ikke forvente hvite duker. Maten, derimot, den kan du ha høye forventninger til.

Adresse: Via Lorenteggio 177

Piadineria Artigianale Pascoli

På Piadineria Artigianale Pascoli er det først og fremst piadinis som gjelder, som er et italiensk flatbrød som stekes i grillpannen. Til måltidet kan du bestille en halv flaske vin eller en lokal italiensk øl.

Adresse: Via Nicolo' Paganini 2

Luksuriøse restauranter i Milano

Adamino

Adamino er rangert som en av de beste restaurantene i Milano på TripAdvisor, og det er velfortjent. Restauranten er elegant og et sikkert valg om du ønsker en luksuriøs middag i Milano. Maten er vakkert opplagt men allikevel så genuint italiensk.

Adresse: Via Luigi Settembrini 22

Sapori Solari

Sapori Solari er en vinbar og deli-restaurant et stykke utenfor Milano, og er helt klart verdt reisen dit. Restauranten er spesielt kjent for å håndtere kjøttet meget bra. Sapori Solari har et ulikt antall smaksmenyer med ulike temaer – for eksempel havet og tradisjonelle retter.

Adresse: Via Sofonisba Anguissola 54

Ristorante Enrico Bartolini

Enrico Bartolini er en kjent italiensk kokk som har restauranter spredd over Italia. Den i Milano ligger i MUDEC, Milanos kulturmuseum. Her serveres klassikere i form av luksuriøse smaksmenyer. Bestem selv om du vil sette en ekstra prikk over det hele med tilhørende vinmeny.

Adresse: Via Tortona 56, Museo delle Culture

Restauranter i mellomklassen i Milano

Bosco Verticale

Om du ønsker å utforske pasta er Bosco Verticale restauranten i Milano for deg. Rustikk, hjemmelagd pasta blandes med herlig personale, som gjerne byr på en aperitif eller avec.

Adresse: Via Federico Confalonieri 15

Dersett

Den milanesiske restauranten Dersett beskriver selv sin mat som ”comfort food”, og det er akkurat hva det er i italiensk målestokk. Prøv en fantastisk caprese, italienske kjøttboller eller steak tartare og la munnen oppleve en smaksfest!

Adresse: Viale Gian Galeazzo 17

Rizzo Come A Casa

Rizzo Como A Casas er en spesialist på fisk og skalldyr. På menyen venter retter som grillet fisk med grønnsaker, grillet tunfisk og filét av havabbor. Personalet hylles ofte på sosiale medier for sine herlige personligheter og gjestfrie stemning.

Adresse: Via Varesina 163


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.