Balis nydelige strender

De fleste hotellene på Bali ligger like ved en strand. Og vil du ta en utflukt til en annen strand i løpet av dagen så har du mange godbiter å velge blant. Se de beste strendene på Bali her!

Kelingking Beach på Nusa Peninda, Bali Magiske Kelingking Beach på Nusa Peninda, Bali

Sanur Beach

Stranden Sanur Beach ligger bare noen få kilometer fra Kuta, men har en helt annen atmosfære. Stranda er lang og utsikten mot horisonten virker å aldri ta slutt. Den som liker å snorkle kommer til å elske Sanur Beach - stranden er innringet av korallrev. 

Tanjung Benoa

Det er mange grunner til å like stranda i Tanjung Benoas. Den tre kilometer lange stranda er kritthvit og det kryr av ulike vannsporter. Havet er stille for den som ønsker en rolig svømmetur og langs strandpromenaden ligger restauranter og butikker. 

Candidasa Beach

Candidasa Beach er en av Balis mest populære strender, og til tross for det råder ro og fred her. Noen kilometer fra Candidasa ligger stranda Pasir Putih (også kalt White Sand Beach). Pasir Putih er bare et par hundre meter lang, men stranda har herlig hvit sand og kokosnøttpalmer.

Kelingking Beach

Kelingking Beach er en drøm av en strand som ligger på øya Nusa Peninda og et must å besøke når du er på Bali. Her får du i tillegg til herlig turkist vann og en magisk sandstrand også nyte de vakre omgivelsene! 

Seminyak Beach

Området i Seminyak er litt mer eksklusivt og stranda omgis av flere luksuriøse villaer og spaanlegg. Stranda består av tre seksjoner og vannet kan være livlig – perfekt for deg som liker å surfe. Ved lavvann blir stranden en lang og eksotisk sandstrand. Om kvelden kan du sitte på restaurantenes fargerike sitteputer og nyte den fine solnedgangen. 

Jimbaran Beach

Stranda i Jimbaran er rolig og romantisk med en lang strandremse som består av hvit, finkornet sand. Vannet her er rolig og passer ekstra godt for barn.

Legian Beach

Dette er stranda som har alt. Legian Beach er en av de mest populære strendene på Bali hvor du kan surfe, feste og shoppe. Etter solnedgangen våkner strandbarene til liv og det finnes flere utesteder å velge blant.  

Geger Beach (Pantai Geger) 

I Nusa Dua ligger Geger-strand. Den gyllengule stranda går som en bølge og er rundt 1 kilometer lang. Havet er turkisblått og rolig.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Bali, finn og bestille en reise til Bali eller abonnér på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Bali

Her finner du våre beste tips til de fineste strendene, besta naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle våre reisetips til Bali

Bali – ikke et sted men en stemning

  • Fantastiske strender
  • Frodig øy, rik på opplevelser 
  • Spennende kultur og natur

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.