Yoga i solnedgang

Yoga og Ayurveda i Goa

Ayurveda og yoga er en del av Indias historie, og Goa er det perfekte stedet for å ta vare på kropp og sjel.

Shirodhara – oljestråle i pannen

Yoga

Foren kropp, tanke og sjel. I Goa er det yogaleksjoner for både nybegynnere og rutinerte utøvere. Menn, kvinner og barn utøver yoga for å kunne leve et sunt liv uten stress. Oftest gjør man yoga før frokost, tidlig om morgenen, så glem ikke å sette på alarmen. Spør gjerne reiselederen om tips til bra yogasteder. Namaste!

Shirodhara – oljestråle i panna

Shirodhara er en ayurvedisk behandling der fokus ligger på den oljestrålen som forsiktig renner ned på panna di, det tredje øyet. Shirodhara påstås kunne bota flere typer plager, men fremfor alt er det en deilig og avslappende behandling som er verdt å teste.

Hår som i en Bollywoodfilm

Jo mer volum desto bedre! Frisørene på de moderne frisørsalongene egner mer tid til å style håret ditt enn å faktisk klippe det. En sann fornøyelse å oppleve.

Threading - fine bryn

Få dine øyenbryn nappet på en effektiv måte – med en sytråd. Med vante bevegelser og en teknikk utenom det vanlige, former personene på skjønnhetssalongene eller på stranda dine øyenbryn fint. Har du allerede perfekte øyenbryn kan vi tipse om et threading også kan gjøres på lår og legger.

Tradisjonell barbering hos en ekte barberer

Efter en barbering med en ekte barberkniv blir resultatet skikkelig silkemyk hud. Barbererne har ofte salonger som små "hull i veggen". De er dyktige og nøye og iblant får du en liten ansiktsmassasje på kjøpet.

Ayurveda-medisin

Skjem deg bort

Hva passer vel bedre i ferien enn å unne seg en deilig stund i spaet. Det er flere salonger av varierende standard å velge blant, som tilbyr behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr. Alternativene er uendelige og til meget gode priser. 

Ayurveda – finn din kroppstype

Ayurveda betyr ”lære om livet” og kommer fra tradisjonell indisk medisin som identifiserer forskjellige kroppstyper. For å leve et balansert liv er det ifølge Ayurveda viktig at du forstår din kroppstype og hvilken energi som dominerer: Vata, Pitta eller Kapha. Er du nysgjerrig på Ayurveda er det mange sentre å velge blant i Goa. 


Tips & inspirasjon

Se våre reisetips til Goa, bestill en reise til Goa eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Goa

Her finner du våre beste tips på de fineste strendene, herligste severdighetene, de beste smaksopplevelsene og mye mer!

India

  • Bo langs paradisiske strender i vakre Goa 
  • Fantastiske severdigheter og markeder
  • Matopplevelser utenom det vanlige

 

Se alle reiser til India

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.