Tradisjonell husbåt fra Kerala

Tog, båt eller rickshaw?

Transport i Goa kan være et eventyr i seg selv. I stedet for å leie bil er det vanligere å ta taxi, som er betydelig billigere enn vi er vant til hjemmefra. Gjør hele reisen til en opplevelse ved å ta toget, eller test på å gli frem på elva Chapora i en indisk husbåt.

Tog i Goa

Ta ferga til Panjim

Fra Nord-Goa kan du ta bussen for bare noen rupies til Panjim. Gå av ved fergeleiet i Betim, ta fergen over elva Mandovi og du havner i Panjim – Goas provinshovedstad.

Hopp på toget

En av de mest genuine måtene åt komme seg rundt på i India er å kjøre tog. De kommer aldri når de skal, det er til tider meget trangt og det er vanskelig å finne riktig vogn, men det er en opplevelse for livet. Du treffer garantert mange nysgjerrige folk som gjør reisen til et ekte eventyr.

Ta en rickshaw

Det er en hyggelig og eksotisk opplevelse å kjøre rickshaw, eller tuk tuk, som er en billig taxi på tre hjul for toppen et par personer. Rickshaw er det perfekte transportmiddelet når du bare skal et lite stykke.

Indisk husbåt

Husbåt – kettuvallam – ble opprinnelig brukt i Kerala sør i India, men nå kan du oppleve dem også i Goa. Det er en helt spesiell opplevelse å gli frem i ro og mak langs Chapora River og observere livet på og ved elva. Nyt en lekker middag om bord og om morgenen er det herlig å våkne opp til et dekket frokostbord og lyden av vannet mot båten. 


Tips & inspirasjon

Se våre reisetips til Goa, bestill en reise til Goa eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Goa

Her finner du våre beste tips på de fineste strendene, herligste severdighetene, de beste smaksopplevelsene og mye mer!

India

  • Bo langs paradisiske strender i vakre Goa 
  • Fantastiske severdigheter og markeder
  • Matopplevelser utenom det vanlige

 

Se alle reiser til India

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.