Tempel i Goa

Bli kjent med Indias kultur

India byr på en fargesprakende kultur, med røtter i hinduismen og påvirkninger fra flere erobrere gjennom tidene. Få en smaksprøve på hele dette fascinerende landet på din reise til Goa.

Shri Manguesh Temple i Goa

Besøk et tempel

Goa har mange vakre tempel som er verdt et besøk og en fin måte å oppleve den lokale kulturen og religionen på. Shri Manguesh Temple og Shanta Durga Temple er to av de mest populære templene i Goa. Her kan de besøkende delta i pujas, bønneseremonier, og utforske tempelet og området rundt. De fleste av templene i Goa er åpne for allmennheten og besøkende fra alle religioner er velkomne.

Delta på en festival

Goa Carnival er en av de mest populære festivalene og i fire dager i februar hvert år er det full fest. Festivalen feires med fargeglade parader, musikk, dans og mat - selvsagt. Ganesh Chaturthi er en annen stor festival og feires hvert år i september. Festivalen er en hyllest til den hinduiske guden Ganesh med parader, dekorasjoner og tradisjonelle ritualer som du ikke må gå glipp av!

Se en ekte Bollywoodfilm

Det spiller egentlig ikke noen rolle at filmen er på hindi uten teksting. Det er like festlig å bare se på de fargesprakende klærne og de typiske danserne som symboliserer en ekte Bollywood-film. Glem ikke å reise deg opp når den indiske nasjonalsangen spilles før hver film starter. De vises på INOX-kinoen i nordvestre Panjim, ved siden av Panjim market. Det er også en kino i Mall the Goa i Porvorim.

Bli spådd!

La en spåmann eller spåkone fortelle deg om fremtiden din, eller besøk en astrolog som veileder deg i viktige beslutninger. Uansett om du tror på spådom eller ikke så er det en morsom opplevelse. Og hvem vet, kanskje er det tross alt noe som slår til? Spåkoner/-menn og astrologer markedsfører seg ved å henge opp lapper på trær og veiskilt.

Cricket

Indias største sport er ikke en kort affære. En match kan pågå i flere dager og reglene kan være litt kompliserte for en som ser på for første gang.


Tips & inspirasjon

Se våre reisetips til Goa, bestill en reise til Goa eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Goa

Her finner du våre beste tips på de fineste strendene, herligste severdighetene, de beste smaksopplevelsene og mye mer!

India

  • Bo langs paradisiske strender i vakre Goa 
  • Fantastiske severdigheter og markeder
  • Matopplevelser utenom det vanlige

 

Se alle reiser til India

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.