Utflukter og aktiviteter på Zakynthos
– for hele familien

Er energilagrene fulle? Ja, da så! På Zakynthos venter utflukter og morsomme aktiviteter. For eksempel kan du leie båt og utforske nærliggende øyer på egen hånd eller utfordre reiseselskapet i tennis – ta del av våre tips her. Her har vi samlet tips som passer både barnefamilien og dere som reiser uten barn. La deg inspirere før ferien på fantastiske Zakynthos!

Badelandet Water Village

På Zakynthos er det tre badeland. Det største er Water Village som ligger i Sarakinado, ca. 5 kilometer utenfor Tsilivi.  Her kan hele familien se frem til badeeventyr med fartsfylte attraksjoner for alle aldre. I parken er det flere vannsklier og herlige basseng. For de aller yngste er det basseng med vannsklier tilpasset alderen. Vil i stedet du ta det litt rolig er det også en Lacy River. I Water Village er det restauranter og kaféer. 

Lei båt på egen hånd!

Er du båtvant anbefaler vi deg å leie en båt på Laganasstranda og begi deg ut på egen hånd. Prisene varierer fra utleier til utleier og sesong, så det kan være en god idé å forhøre seg med flere. Hvorfor ikke dra ut til skilpadde øya Marathonisi og oppleve Kerigrottene på nært hold.

Solomos vingård

Solomos vingård er den nest største vinprodusenten på Zakynthos og definitivt noe for deg som er interessert i vin. Vingården ligger nydelig til i Kydoni bare ti minutter fra Zakynthos by. Skulle noen av vinen falle i smak så kan du kjøpe den med deg hjem. Planlegger du et besøk hit er det lurt å ringe først. 

Snorkling og dykking med Eurodivers

Vil du besøke Kerigrotta eller en annen øy men ikke leie egen båt? Da kan vi tipse om snorkling- og dykkerutfluktene som Eurodivers. Eurodivers arrangerer. Selskapet eies og drives av svensk-grekeren Vaijo og ligger på den vakre stranden i Laganas og på hovedgata i Tsilivis. På utflukten får du bli med å dykke inne i grottene og snorkle blant fargeglade fisker. Du kan også ta dykkersertifikat hos Eurodivers.

Tennis

Liker du å spille tennis i ferien? På flere av strendene på Zakynthos er det tennisbaner så ta med treningsklær og utfordre reiseselskapet i en match.

Minigolf, gokart og bowling

En runde med minigolf er alltid en velkommen aktivitet for å bryte opp fra strandlivet. Ved hovedgaten i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy. Liker du futt og fart er et besøk på gokart-banen i Laganas verdt et besøk. Her kan både store og små teste sine kjørekunnskaper og konkurrere mot hverandre. Når dere har fått nok ligger det en minigolfbane inne på området. I Tsilivi ligger bowlinghallen Bowl ’em Over. Ta med hele familien eller vennegjengen på en helkveld og utnevn ferievinneren! Her er det også airhockey, videospill og annet morsomt for barna. Bowlinghallen ligger bak DIA supermarkedet i Tsilivi.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.