Shopping på Zakynthos

Lyst på litt shopping i ferien? Da skal du ta turen til Zante by der det er gode muligheter for å finne noe lokalprodusert å ta med hjem, som f. eks. gyllengul honning eller herlig olivenolje!

Lokale produkter Lokale produkter

Lokalprodusert

Hvis du ønsker å handle litt i ferien på Zakynthos så er det først og fremst de lokalproduserte varene du bør se etter. Har du fått en ny favorittolje så er vårt tips at du slår til med det samme og i de små byene kan du kjøpe herlig olivenolje til meget gode priser! Et annet produkt som smaker god tog er lokalprodusert er honningen. Det blir enda koseligere om du kjøper med deg en honning skrue til honningen. Siden honning glassene ofte er veldig fine blir det noe annet å dryppe honningen over yoghurten med en slik enn med en vanlig teskje. 

I byen Volimes, som er kjent over hele Zakynthos for de lokale produktene, kan du finne både olivenolje, honning, vin og vakker keramikk.

Shopping i Zakynthos by

Er du ute etter noe nytt til garderoben kan du sette av noen timer i Zakynthos by. Den beste shoppinggata, med mange om butikker, er Alexandrou Roma og den finner du bak Solomostorget. Blant annet er det flere smykkebutikker. I den lille butikken Cielo Venezia kan du kjøpe smykker fra flere kjente italienske og greske designere. Her er det mange elegante smykker, både for henne og ham. 

Suvenirbutikker

I badebyene finner du selvsagt de vanlige suvenirbutikkene, der du kan kjøpe alt fra badetøy, solbriller og andre ting som kan være nyttige i sola!

 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.