Vrachos' fineste strender

Vrachos Beach er helt klart den opplagte stranda å gå til når du bor her. Den tre kilometer lange herlige sandstranda vil garantert være tilholdsstedet under oppholdet ditt. På flere steder langs stranda ligger koselige kaféer og tavernaer og det er mange muligheter til å leie solsenger og parasoller. 

Vrachos Beach

Vrachos Beach

Stranda i Vrachos er en av de mest populære i området, hvilket ikke er så vanskelig å forstå! Stranda er lang og bred med mulighet til å leie solsenger og parasoller på flere steder. Langs stranda er det mange restauranter, kaféer og barer. Et tips er å starte dagen med en behagelig spasertur langs hele stranda som er cirka 3 kilometer lang.

Loutsa Beach

Vil du sole og bade der lokalbefolkningen holder til skal du ta turen til den delen av stranda som heter Loutsa. Med sin fine sand er stranda særlig populær blant barnefamilier. Langs stranda ligger det en del tavernaer og kaféer der du kan få noe kaldt å drikke eller dagens lunsj.

Sjarmerende Lygia

Omtrent 4 kilometer fra Vrachos ligger den lille landsbyen Lygia, som har en hyggelig liten havn. Om dagen kan du koble av på en av de mange strendene i Lygia, for så om kvelden nyte riktig gode fiske- og skalldyrsretter. Til tavernaene kommer både turister og de lokale.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.