Ferge til Symi

Transport t/r Symi

Fra flyplassen på Rhodos til havna tar det cirka 40 minutter med buss, deretter båt til Symi cirka 1 time. På Symi buss til hotellene 15-25 minutter.

Vennligst observer
Avhengig av flyets ankomst- eller avreisetid kan lang ventetid eller overnatting på Rhodos før videre transport forekomme. I noen tilfeller tilbringes ventetiden på et hotell på Rhodos, merk at det ikke tilbys dagrom.

Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Rhodos forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transfer bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Rhodos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Flere tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg