Ferge til Symi

Transport t/r Symi

Fra flyplassen på Rhodos til havna tar det cirka 40 minutter med buss, deretter båt til Symi cirka 1 time. På Symi buss til hotellene 15-25 minutter.

Vennligst observer

Lander du etter kl.14.00 vil det være overnatting på Rhodos før videre reise til Symi påfølgende dag.

I følgende to perioder vil det alltid være overnatting på Rhodos før videre reise til Symi:

 • Fergen Sebeco 1
  I perioden 3. april-23. april. Det er kun en avgang fra Rhodes til Symi og den er kl. 10.30, ingen avganger om ettermiddagen.
  Dette innebærer at ved ankomster onsdager og søndager blir en overnatting på Rhodos med videre reise til Symi påfølgende dag.
   
 • Fergen Sebeco 1 & 2
  I perioden 2. oktober-31. oktober. Det er kun en avgang fra Rhodes til Symi og den er kl. 10.30, ingen avganger om ettermiddagen.
  Dette innebærer at ved ankomster onsdager og søndager blir en overnatting på Rhodos med videre reise til Symi påfølgende dag.

Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Rhodos forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transfer bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Rhodos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Flere tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg