Paros' strender

Paros er rene himmelriket for de som liker å bade i sjøen og tilbringe lange, deilige dager på stranda. Finn din fremtidige favorittstrand!

Santa Maria Beachpå Paros Santa Maria på Paros

Parikias strender

I det sentrale Paros (Parikia) er det tre strender: Livadia Beach, Argos Beach og Kalakonas Beach. Strendene er populære nettopp på grunn av beliggenheten, for å se finere strender er det andre steder å dra til på Paros. 

Parasporos Beach er en annen strand som ligger nært Parikia. Sør for byen venter en stor strand som er relativt langgrunn og tidvis litt steinete. I nærheten ligger også Pounta Beach, med hakket finere strand og mer fartsfylt stemning.

Strender nært Naoussa 

Leter du etter vindstille og langgrunn strand på Paros er det til Monastiri Beach du skal dra. Omtrent femten minutter med båt fra Paros venter turkisblått, klart vann og deilig sand. Den ene siden av stranden består av klipper. Parasoller og solsenger kan leies og det ligger en strandrestaurant her om sulten skulle melde seg etter all badingen. Rett rundt hjørnet fra Monastiri Beach ligger Kolimbitres Beach, som er mer steinete men ellers med det samme, herlige vannet. Maria Beach må være den dyreste stranda på Paros når det kommet til leie av solseng og parasoll, men den er meget velorganisert og vakker. Vannet er krystallklart og sanden gylden. Pipéri Beach ligger så nært Naoussa by som du kan komme – 50 meter. Den lille bystranda duger godt for den som bare vil avkjøle seg med et bad. Langs stranda står trær som beskytter mot solas sterke stråler og gir behagelig skygge når du trenger det.

Andre strender på Paros

Golden Beach er en 700 meter med deilig langgrunn sandstrand – Golden Beach er en av Paros’ beste strender og ligger på den østre siden. Ved stranda er det flere restauranter og sportsaktiviteter.

Faragas Beach er en velorganisert, liten strand i Paros. Havet glimrer i lyseblått og turkist og det er lett å finne en solseng og parasoll til leie. Den eneste ulempen med Faragas Beach er størrelsen og at det kan bli trangt om plassen i høysesong.

Piso Aliki Beach skal du dra til om du liker enklere strender. Her er det verken solsenger eller parasoller til leie, og du gjør best i å ta med deg matpakke. Derimot er det stille, rolig og ganske langgrunt.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.