Windsurfing

Fartsfylte aktiviteter på Karpathos

Behold formen i ferien – Karpathos er en utmerket sted for den som elsker å holde seg i bevegelse i vannet, så sørg for å dra nytte av de herlige bølgene og prøve på litt windsurfing!

Bestill reise til Karpathos >>

Les flere reisetips til Karpathos

Windsurfing Windsurfing

Dykking

Det suverent klare vannet gjør at dykkingen på Karpathos er veldig bra, så pass på å se hva som skjuler seg under vannoverflaten. Du kommer til å møte så vel vakre klippeformasjoner som en mengde ulike fiskearter. Har du ikke dykkersertifikat allerede er det mulig å prøve dykke.

Windsurfing

Karpathos har perfekte forhold for windsurfing. Rett ved flyplassen ligger et sted som er ypperlig for windsurfing og som passer like bra for nybegynneren som for den proffe. At verdensmesterskapet i windsurfing er blitt avholdt akkurat her på Karpathos snakker for seg selv.

Fotballfeber

På Karpathos har alle lokale byer et eget fotballag. Vanligvis er øyas befolkning sammensveiset og hyggelige mot hverandre men når det er fotballkamp forvandles vennligheten til kampvilje – for en kort stund i alle fall. Når bylagene møtes er stemningen intensiv, på topp og pasjonerte.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.