Windsurfing

Fartsfylte aktiviteter på Karpathos

Behold formen i ferien – Karpathos er en utmerket sted for den som elsker å holde seg i bevegelse i vannet, så sørg for å dra nytte av de herlige bølgene og prøve på litt windsurfing!

Bestill reise til Karpathos >>

Les flere reisetips til Karpathos

Windsurfing Windsurfing

Dykking

Det suverent klare vannet gjør at dykkingen på Karpathos er veldig bra, så pass på å se hva som skjuler seg under vannoverflaten. Du kommer til å møte så vel vakre klippeformasjoner som en mengde ulike fiskearter. Har du ikke dykkersertifikat allerede er det mulig å prøve dykke.

Windsurfing

Karpathos har perfekte forhold for windsurfing. Rett ved flyplassen ligger et sted som er ypperlig for windsurfing og som passer like bra for nybegynneren som for den proffe. At verdensmesterskapet i windsurfing er blitt avholdt akkurat her på Karpathos snakker for seg selv.

Tar familien utfordringen?

Det er alltid koselig og gøy å gjøre noe sammen med hele familien i ferien. Hvorfor ikke snyte familiens vinnerskalle for førsteprisen i et parti minigolf. Bra minigolf venter i Pigadia, rett ved bussholdeplassen.

Fotballfeber

På Karpathos har alle lokale byer et eget fotballag. Vanligvis er øyas befolkning sammensveiset og hyggelige mot hverandre men når det er fotballkamp forvandles vennligheten til kampvilje – for en kort stund i alle fall. Når bylagene møtes er stemningen intensiv, på topp og pasjonerte.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her