Reisetips for Kalymnos

Reisetips til Kalymnos

I århundrer har mennesker fra alle verdens hjørner besøkt og blitt forelsket i de greske øyer. Kanskje er det sola, det herlige klare vannet eller de koselige, hvite husene som gjør at vi kommer tilbake gang på gang. Vi hopper gjerne fra øy til øy og finner noe særeget ved hver og en av dem. Men det er en liten øy som det påstås at man for alltid vil være trofast mot om man en gang har blitt kjent med den. Det er den lille øya Kalymnos. Du kommer helt sikkert til å gjøre dine egne oppdagelser, men vi gir deg gjerne litt hjelp på veien og har samlet noen av våre beste reisetips her!
Les flere reisetips til Hellas

Ting å gjøre på Kalymnos

Kalymnos er vel mest kjent for sine svamper, honning og klatring. Besøk nonneklosteret Agios Savvas, hils på "the Lady of Kalymnos" eller ta båten over til rolige og tilbakelente Telendos.

Les mer om hva du kan finne på

Mat & drikke

Restaurantene på Kalymnos byr på lekre måltider for en hver anledning. Fiskerestauranter, koselige familieeide tavernaer eller etterlengtet påfyll etter klatreutflukten. 

Sjekk ut våre velsmakende tips

Strender

For den som vil sole seg og bade er det mange muligheter for deilig strandliv i badebyene Myrties og Massouri. Ta turen til stranda Platis Yialos med den svarte sanden.

Les våre strandtips

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Finn reisen din