Vy över Manganari beach på Ios

Ios' beste strender

Her finner du våre tips til de beste strendene på Ios der over 40 strender venter på deg. Velg mellom populære og organiserte strender, eller finn ditt eget gullkorn der du kan nyte sola. 

Mylopotas Beach

Dette er en strand med vakkert klart vann, restauranter, barer og vannsporter. Her får du både deilig avkobling i sola og morsomme vannaktiviteter. Stranda er cirka en kilometer lang, og selv om den er godt besøkt så er det gode muligheter til å finne et helt eget sted. 

Koumbara Beach

En vakker sandstrand på Ios som ligger litt avsides. Det er noen kaféer og restauranter i området, men det er allikevel stille og rolig. Stranda er langgrunn og perfekt for plask i vannkanten. Å se sola gå i havet er en nydelig avslutning på en dag i paradis.

Valmas Beach

Valmas er en liten strand med tilhørende klipper, med krystallklart vann og fine steiner. Valmas Beach ligger omtrent et kvarter fra havna i Ios by. Det klare vannet gjør denne stranda perfekt for en snorklingsutflukt, men kanskje ikke så passende for barn.

Tripiti Beach på Ios Magisk vakre Tripiti Beach på Ios

Tripiti Beach

Besøk stranda Tripiti på Ios’ sørlige kyst, omtrent 20 kilometer fra hovedstaden Chora. Her venter en vakker sandstrand og krystallklart vann, perfekt for deilige dager med sol & bad.

Yialos Beach

Stranda Yialos (Gialos) på Ios er rundt 500 meter lang og ligger nært havna. Stranda er velorganisert med massevis av vannsporter, restauranter og barer langs strandpromenaden. Perfekt for barnefamilier, med parasoll og solsenger til leie for en liten slant.

Koltsani Beach

En av de mer avsidesliggende strendene på Ios er Koltsani, som ligger mellom Chora og Mylopotas. Her er det ikke solsenger eller parasoller å leie, men stranda er gyllen og fin – perfekt for å ligge på med et medbrakt håndkle.

Manganari Beach

Vannet ved Manganari stranda er så klart at det er vanskelig å tro at man ikke befinner seg i et basseng. Stranda i seg selv er lang og bred der en liten del har solsenger og parasoller til utleie. Manganari ligger et stykke utenfor allfarvei, men det går busser daglig fra de større byene og de koster bare noen euro.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.