Polis Grand

Polis Grand er et moderne og pent hotell nært Omonoia-torget i Athen. Her bor du sentralt og bare en kort spasertur fra t-banen. Fra hotellets takterrasse har du en lekker utsikt over Athen og innen synsvidde kan du se Akropolisklipppen med det berømte Parthenontempelet.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 person/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Polis Grand ligger midt i byen og er et perfekt utgangspunkt for å utforske Athens mange severdigheter. Kan vi foreslå en tur til Ermou Street for å shoppe, eller ta t-banen til Akropolisklippen, gå forbi Syntagmatorget for å se vaktskiftet eller besøk det koselige området Plaka med mange restauranter og små butikker. Du kan også ta t-banen til havna i Pireus på en lengre dagstur ut til de vakre øyene Egina, Poros, Hydra eller Spetses.

Hotellets store restaurant Mykonos serverer en herlig frokostbuffé samt lunsj og middag fra en fast meny med tradisjonelle retter fra hele Hellas. Glutenfrie, vegetar, vegansk og laktosefrie retter finner du på frokostbufféen. Polis Blue Sky Roof Top er åpen om kvelden og byr på en herlig utsikt nært byens severdigheter, som er opplyste. På taket serveres salater, tradisjonelle greske retter med moderne twist eller så kobler du bare av med et glass gresk vin, bordreservasjon anbefales. Polis Life er en kaffebar, der du kan ta en god frappé med noe søtt til eller slå deg ned og nyt bylivet på uteterrassen med en frisk salat eller pai mellom slagene på byen. Skal du ut på tidlige eventyr kan hotellet fikse en frokostpakke som du kan ta med.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice kl. 8.00-22.00. Hotellet har et treningsrom. Parkering i nærheten av hotellet, mot avgift. Til Akropolisklippen er det 2,5 kilometer, til Plaka cirka 1,5 kilometer og til Det arkeologiske museet cirka 600 meter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.00-10.30.

Alle hotell – Athen

Ilisia

Ilisia er et pent og stilig hotell med gangavstand til flere av Athens severdigheter, blant annet til Athens Consert Hall og National Gallery. Her bor du i fine og bekvemme rom, perfekt etter en dag på byen. Frokosten er inkludert og så er det bare å ta på gode sko og gå på oppdagelsesferd i denne fantastiske by – Athen.