Den nye marinaen med båter i Hurghada

Ting å gjøre i Hurghada

Vil du kombinere slaraffenliv i solsenga med opplevelser rett utenfor hotellområdet? Da har vi noen gode tips til deg! Hurghada byr nemlig på mer enn bare sol og bad – her kan du også oppleve spennende områder og interessante severdigheter

Den nye marinaen i Hurghada Den nye marinaen i Hurghada lokker med hyggelige restauranter og barer

Sheraton Street

Besøk pulserende Sheraton Street og Sherry Street som byr på shopping og et glimt av livet i det sentrale Hurghada er. Enten så elsker du det eller så liker du det ikke i det heletatt - men du kommer i hvert fall til å oppleve noe helt annet enn hva vi nordmenn er vant til. På Sheraton Street venter tutende biler, blinkende lamper og et mylder av folkeliv. Kjøp med deg noen suvenirer eller noe annet fint som du kan ta med deg hjem, men glem for all del ikke å prute! Tenk på at du skal prøve å prute ned prisen til omtrent 50% av utgangsprisen! Her kan du lese noen tips til prisgunstige kjøp i Hurghada.

Den nye marinaen

Er du ute etter en roligere og mer avslappet atmosfæren bør du ta en tur til den nye marinaen. Her er det bilfritt og du kan slentre langs havna og spane inn alle de fine båtene. Området har mange hyggelige og trendy restauranter med alt fra asiatisk til gresk og italiensk mat på menyen. Er du ikke sulten kan du jo bare slå deg ned her å ta noe godt å drikke og kanskje bestiller du en Shisha? 

Strandpromenaden i Sahl Hasheesh Nyt en deilig kveldstur langs strandpromenaden i Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh

Området Sahl Hasheesh byr ikke bare på en fantastisk lang og herlig sandstrand men også hyggelige restauranter og strandbarer. Ta en spasertur langs strandpromenaden som er en palmeallé der du på sen ene siden har utsikt til den vakre stranda og det krystallklare havet og på andre siden kan du se de fantastiske bygningene i tradisjonell arabisk stil. Her kan du få tatt noen skikkelig fine bilder som du kan fylle feeden din med! 

El Dahar

Opplev det genuine og lokalbefolkningens ekte hverdagsliv i området El Dahar. Her må du absolutt ikke glemme å besøke det velkjente grønnsaksmarkedet som er en opplevelse i seg selv. Her tar du pulsen på det autentiske Egypt slik du ikke opplever det i andre områder i byen som er mer tilpasset turistene. 

Å komme seg rundt i Hurghada

  • Uber! Joda det stemmer. Uber finnes faktisk i Hurghada og fungerer helt utmerket, fordelen med Uber er at du får en fast pris som sedan dras fra kortet ditt og du trenger dermed ikke forhandle om prisen eller styre med kontanter. Tenk bare på at du trenger wifi når du bestiller reisen tilbake til hotellet, alternativt kjøper du et lokalt sim-kort til en overkommelig sum så slipper du lete etter wifi. 
  • Vanlig taxi fungerer også uten problem og du finner taxier nesten over alt, hvis ikke så kommer de uten tvil til å finne deg.
  • Microbussene eller "Yalla Yalla-bussene" er en annen måte å ta seg frem på for deg som vil teste å ferdes slik lokalbefolkningen gjør. Det finnes ikke holdeplasser men de stopper der du vinker dem inn og du sier bare til sjåføren hvor du skal. Disse små bussene tar rundt 15 personer og koster ikke mer enn cirka 2 kroner, uansett hvor du skal!  

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Egypt, finn og bestill en reise til Egypt eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Hurghada – Egypts ferieparadis

  • Dykke- og snorklingsparadis
  • All Inclusive-hotell med høy standard
  • Krystallklart vann, perfekt vær og vakre strender

Reisetips til Egypt

Hvor finner du Egypts beste strender? Hvor er de mest interessante severdighetene? Hvilke byer er mest interessante? Her har vi samlet noen av våre beste tips til Egypt!

Se alle reisetips

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.