Cruise – en ferie full av opplevelser

Cruise er en komfortabel måte å oppleve mye på – uten å måtte pakke kofferten hver kveld. Med oss kan du reise med alt fra store, luksuriøse skip som tar deg med til store byer og havner, til seilskuter og mindre båter hvor du får nærkontakt med den lokale kulturen. Vi tilbyr cruise over hele verden og har et stort utvalg av reiseruter.

Forestill deg at du starter dagen med et morgenbad fra båten i den kroatiske skjærgården. Eller kanskje det frister med et cruise i Karibien, der du opplever nye paradisøyer nesten hver dag? Det åpner seg en helt ny verden på et cruise – du kan oppleve alt fra spennende utflukter i eksotiske havner til avslappende stunder om bord ved bassenget.

Ett cruise – flere reisemål

Spennende utflukter i hver havn

Alle måltider om bord er inkludert


Her tilbyr vi cruise


Trenger du hjelp til å bestille? Kontakt oss:

810 20 000 (tast 1)
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
 

Tips og inspirasjon

Nyttige tips til deg som skal på cruise

tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg som skal på cruise. Les tipsene her.

Pakktips

nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Her finner du noen nyttige pakketips.
 

Harmony of the Seas – verdens største cruiseskip

verdens største cruiseskip

Harmony of the Seas er for øyeblikket verdens største cruiseskip. I sommer seiler skipet i Middelhavet og til vinteren i Karibien. Les mer om Harmony of the Seas her.


Oppdag noen av høydepunktene om bord og på land


Cruiserederiene vi samarbeider med