Cruise – en ferie full av opplevelser

Cruise er en komfortabel måte å oppleve mye på – uten å måtte pakke kofferten hver kveld. Med oss kan du reise med alt fra store, luksuriøse skip som tar deg med til store byer og havner, til seilskuter og mindre båter hvor du får nærkontakt med den lokale kulturen. Vi tilbyr cruise over hele verden og har et stort utvalg av reiseruter.

Forestill deg at du starter dagen med et morgenbad fra båten i den kroatiske skjærgården. Eller kanskje det frister med et cruise i Karibien, der du opplever nye paradisøyer nesten hver dag? Det åpner seg en helt ny verden på et cruise – du kan oppleve alt fra spennende utflukter i eksotiske havner til avslappende stunder om bord ved bassenget.

Bestem selv hvor lenge du vil være borte

På flere av cruisene våre velger du selv hvor lenge du vil være borte. Det er ikke uvanlig at gjestene starter cruiseferien med noen netter på hotell. Dette er noe vi anbefaler alle å gjøre, da får du enda mer ut av ferien din.

Bestill cruiseferien med oss – det er enkelt, fleksibelt og en fantastisk måte å feriere på.

Ett cruise – flere reisemål

Spennende utflukter i hver havn

Alle måltider om bord er inkludert


Her tilbyr vi cruise

Cruise i Karibien

Cruise i Karibien

Et cruise i Karibien er en fantastisk opplevelse – og selve drømmeferien for mange. Her får du muligheten til å oppleve flere karibiske paradisøyer på én og samme ferie. I tillegg venter herlige strender, turkist hav, svaiende palmer og mange nye inntrykk. Det beste tidspunktet å reise på cruise i Karibien er i vinterhalvåret – og vi har flere rederier og reiseruter du kan velge mellom.

Les mer om cruise i Karibien
Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet

Å reise på cruise i Middelhavet er veldig populært – og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er en prisgunstig måte å oppleve noen av verdens mest interessante steder og severdigheter på. Om bord venter god mat og mange morsomme aktiviteter for både store og små. Med andre ord: Sol, bad og opplevelser på sitt beste.

Les mer om cruise i Middelhavet
Skjærgårdscruise i Kroatia

Skjærgårdscruise i Kroatia

Bli med på et sjarmerende cruise og oppdag Kroatias vakre skjærgård. Yachtene seiler korte etapper, slik at du har tid til å slappe av og nyte tiden både om bord og på land. Her kombinerer du koselige havnebesøk med historiske steder som Hvar, Korčula og Dubrovnik. Dette er helt klart en av de beste måtene å oppleve Kroatia på.

Les mer om skjærgårdscruise
Elvecruise

Elvecruise i Europa

Opplev Europas vakre elver og hovedsteder på et komfortabelt elvecruise – en ideell ferieform for deg som vil ha en rolig ferie, fylt med lokal kultur og historie. Båtene legger til kai midt i noen av Europas mest spennende hovedsteder og i små og idylliske landsbyer. På denne måten får du en smakebit av høydepunktene som finnes her.

Les mer om elvecruise
Cruise fra Dubai

Cruise fra Dubai

På et cruise fra Dubai får du sjansen til å oppleve flere spennende reisemål i den arabiske verden, som Dubai, Abu Dhabi og Omans hovedstad Muskat. Alle fylt med strender, shopping og severdigheter utenom det vanlige. Underveis kan du glede deg til morsomme dager om bord med aktiviteter, underholdning og velsmakende måltider.

Les mer om cruise fra Dubai
Cruise fra Singapore

Cruise fra Singapore

Å reise på cruise fra Singapore er en av de beste og mest komfortable måtene å oppleve byer som Ho Chi Minh-byen (Saigon), Hong Kong, Manila, Kota Kinabalu og Singapore på én og samme ferie. Her kombinerer du besøk i livlige byer med avslappende dager om bord. Med så mye inkludert i prisen, blir dette årets beste ferie.

Les mer om cruise fra Singapore

Trenger du hjelp til å bestille? Kontakt oss:

810 20 000
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
 

Tips og inspirasjon

Nyttige tips til deg som skal på cruise

tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg som skal på cruise. Les tipsene her.

Pakktips

nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Her finner du noen nyttige pakketips.
 

Harmony of the Seas – verdens største cruiseskip

verdens største cruiseskip

Harmony of the Seas er for øyeblikket verdens største cruiseskip. I sommer og til vinteren seiler skipet i Karibien. Les mer om Harmony of the Seas her.


Oppdag noen av høydepunktene om bord og på land


Cruiserederiene vi samarbeider med

Royal Caribbean (RCCL)

Royal Caribbean (RCCL)

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen. Om bord tilbys et stort utvalg av restauranter – her finnes noe for alle smaker. I tillegg kan du nyte underholdning og aktiviteter i verdensklasse, som Broadwayshow, klatrevegger, zipline, badeland og surfebasseng. I tillegg finnes det en hel avdeling for barn og ungdom. Rederiet passer for deg som vil ha en ferie utenom det vanlige.

 • De mest innovative skipene i bransjen.
 • Stor aktivitetsprogram som passer for alle aldre og interesser.
 • Tre av verdens største skip.

 

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Har du høye krav til mat og service? På Celebrity Cruises sine skip står kvalitet alltid i fokus – alt fra gourmetmaten på de fine restaurantene til vinen som hentes opp fra skipets vinkjeller. Atmosfæren om bord er luksuriøs og moderne, og underholdningstilbudet er stort. Her kan du for eksempel se Broadwayshow i verdensklasse, akrobatikkforestillinger og underveis kan du bli med på forelesninger tilpasset reiseruten.

 • Moderne luksus.
 • Alltid fokus på service og kvalitet.
 • Anbefales for voksne.
MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Cruises har nye og moderne skip med høy standard. Stemningen om bord er uformell med en livlig sydeuropeisk atmosfære. Rederiet legger stor vekt på mat og restaurantutvalg, og de fleste restaurantene er inspirert av det italienske kjøkken. Rederiet har for eksempel vunnet prisen «bransjens beste pizza». Mange aktiviteter, badeland, kasino, bra show og treningsutvalg om bord gjør at det alltid er noe å finne på.

 • Nye og moderne skip med høy standard.
 • God mat med inspirasjon fra det italienske kjøkken.
 • Stort utvalg av aktiviteter for alle.

 

Costa Cruises

Costa Cruises

Rederiet er italiensk og atmosfæren om bord er sydeuropeisk. På restaurantene legges det stor vekt på gode råvarer og tradisjonelle, italienske retter. Stemningen er uformell og avslappende, selv om det finnes et stort utvalg av aktiviteter og underholdende show om bord. Her finnes det også en hel avdeling kun for barn og ungdommer.

 • Stort utvalg av aktiviteter.
 • Uformell sydeuropeisk atmosfære.
 • Cruising «Italian style».
Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

Rederiet er gresk og det gjenspeiles i den gode maten og stemningen om bord. De har kun noen få, mindre skip, men til gjengjeld er standarden høy. Cruiset passer for alle og er svært prisgunstig – prisen inkluderer nemlig både All Inclusive og to utflukter.

 • Mindre skip med hyggelig atmosfære om bord.
 • God mat med inspirasjon fra det greske kjøkken.
 • Spennende reiserute rundt Cubas kyst.
Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har 14 fine skip som alle tilbyr et stort utvalg av aktiviteter. Både par, barnefamilier og de som reiser alene trives godt om bord. Rederiets konsept er kalt «Freestyle cruising», som vil si at du selv bestemmer når du vil spise, hvor du vil spise og det er heller ingen kleskode om bord. På skipene finnes det et stort utvalg av mat fra alle verdens hjørner, show i verdensklasse og mange morsomme aktiviteter for både store og små.

 • Stort aktivitetsprogram – det finnes noe for alle.
 • Par, barnefamilier og de som reiser alene – her trives alle.
 • Stort utvalg av restauranter fra hele verden.
Rederier – skjærgårdscruise

Rederier – skjærgårdscruise

Vi bruker to rederier: Ambassador og Atlas. Yachtene tar ca. 40 passasjerer og standarden varierer. Felles for alle er at atmosfære om bord er uformell og hjertelig. Dagene består av hyggelige havnebesøk, besøk på spennende og historiske plasser samt avslapping om bord. Hver kveld legger båten i havn, som gjør at du har mulighet til å teste ut lokale restauranter før du legger deg.

 • Ny havn hver kveld.
 • Opplev skjærgårdens unike små perler.
 • Kun 40 personer pr. båt.